Комисията за защита на потребителите откри приемна в Банско

14 Декември 2015 | 08:38
0 коментара
Общество
Комисията за защита на потребителите откри приемна в Банско

Комисията за защита на потребителите (КЗП) откри приемна в Банско, която ще функционира през целия зимен сезон. Това съобщи Димитър Маргаритов, председател на институцията, на пресконференция по повод официалния старт на новия ски сезон в курорта.

„За да бъдем по-лесно достъпни и по-лесно хората да се обръщат към нас веднага щом почувстват такава необходимост, разкрихме приемна, която със съдействието на Община Банско се намира в Посетителския информационен център в града. Подготвили сме информационни материали, които кратко и ясно дават основните насоки как човек би могъл да защити потребителските си права в различни направления и като турист, и като клиент в търговски обект”, каза Маргаритов.

„За пореден път се убеждаваме, че това е едно прекрасно място и като природа, и като условия за ски, така че нашето пожелание е да продължи да бъде курорт на световно ниво.”, посочи ръководителят на институцията и добави: „Ние от наша страна ще опитаме да помогнем това да се случи, като присъстваме активно с нашите екипи. Ще контролираме услугите, които се предоставят в хотелите, в заведенията за хранене и развлечение. Ще бъдем в близост и до пистите, където заедно с екипите и на местната администрация се надявам координирано да можем да работим така, че да гарантираме максимална безопасност и сведени до минимум рискове от инциденти или друг тип неспазване на правилата.” 

Приемната е с работно време от 10.00 ч. до 12.00 ч. и от 13.00 ч. до 17.00ч.Е79

Комисията за защита на потребителите откри приемна в Банско

Добавете Вашия коментар

TOP