Комисията към общински „Фонд- Росен Коцаков” днес обсъди организирането и включването в съвместни благотворителни мероприятия

03 Ноември 2022 | 11:11
0 коментара
Общество
Комисията към общински  Фонд- Росен Коцаков” днес обсъди организирането и включването в съвместни благотворителни мероприятия
Комисията към общински „Фонд- Росен Коцаков” днес обсъди организирането и включването в съвместни благотворителни мероприятия, с цел набиране на средства към сметката на фонда за подпомагане лечението на жители на община Разлог.
 
На срещата съставът на комисията, в лицето на д-р Мария Копанарова, Гергана Колчева- Фарфарова, д-р Радко Тумбев,Борислава Коцакова и Тодор Дамянов, приет от Общински съвет- Разлог през месец юни, взе решение за поставяне на кутии за дарение по време на различни мероприятия, организирани от Община Разлог и по населените места.
До края на годината кампанията за набира на средства ще бъде част и от “Благотворителен Коледен базар” 2022, организиран от Община Разлог от 16 до 19 декември на централен площад „Преображение“- град Разлог.
Припомняме, че идеята на учреденият специален фонд, в памет на покойния Росен Коцаков, е той да бъде финансиран непрекъснато с дарения, от хората за хората. Целта е да се подпомогнат жители на община Разлог, нуждаещи се от скъпоструващо лечение, профилактика, диагностика, рехабилитация в страната или чужбина, за което здравната каса и/или други източници не осигуряват необходимите средства и лицата не разполагат с лични такива.
Всеки, който желае да дари средства и да подпомогне нуждаещите се жители на община Разлог, може да направи превод по банкова сметка с IBAN: BG41FINV91503117633999, титуляр: ОБЩИНА РАЗЛОГ.

Добавете Вашия коментар

TOP