Комисия към Общински съвет Благоевград с изненадваща проверка в хигиенната баня по сигнали на граждани

25 Януари 2024 | 16:06
5 коментара
Общество
Благоевград
Комисия към Общински съвет Благоевград с изненадваща проверка в хигиенната баня по сигнали на граждани

Постоянната Комисия по следприватизационен и следконцесионен контрол към Общински съвет Благоевград проведе заседание, на което бе взето решение да бъде извършена незабавна проверка на обект „Хигиенна баня“, по повод входирани сигнали за липса на топла вода.

Днес, председателят на комисията, г-жа Анна Мазурска, членовете: Димитър Урдев, Мария Колибарска и секретарят на комисията главен експерт „Общинска собственост“ Валерия Новоселска, направиха изненадваща проверка на концесионера на обект „Хигиенна баня“ Благоевград Христо Ковачки, във връзка с депозиран сигнал от гражданин, в който се посочва, че трета поредна седмица няма топла вода в часовете от 07:30 до 10:00ч.

Жалбоподателят информира, че е необходимо да се извърши незабавен и качествен ремонт, който да отговаря на всички изисквания.

От пет години положението не е променяно, се посочва още в сигнала на благоевградчанина, насочен към постоянната комисия по следприватизационен и следконцесионен контрол към Общински съвет Благоевград.

Присъстващите членове на комисията се срещнаха с г-н Ковачки, към който отправиха поредица от въпроси, свързани с липсата на топла вода, което той сам потвърди.

Ковачки уточни, че е намален дебита на вода и потвърди, че доста често няма топла вода, но бе категоричен, че проблемът не е в управлявания от него обект.

При проверката, комисията се срещна и със служители в Хигиенната баня, които потвърдиха за много проблеми в комуникацията с посетители, които са недоволни от това, за което са си заплатили билет и че реално има липса на топла минерална вода, мухъл, откачени вратички на гардеробите в помещенията за преобличане.

Постоянната Комисия по следприватизационен и следконцесионен контрол към Общински съвет Благоевград ще излезе с официално становище, относно извършената проверка по сигнал за липса на топла вода в „Хигиенна баня“ Благоевград.\e-79.com

Комисия към Общински съвет Благоевград с изненадваща проверка в хигиенната баня по сигнали на граждани

Добавени коментари

Незнам публикува:
26 Януари 2024 | 08:39
То и парно отопление няма врати липсва
Сашо публикува:
26 Януари 2024 | 08:30
Минералната вода,без водомер е отклонена в ХОТЕЛА МУ.На мама ,,кажа"" В тоалетните на мивките му,НАВСЯКЪДЕ ТЕЧЕ В ИЗОБИЛИЕ. БЕЗ ВОДОМЕР. А НЕ СЕ ЗНАЕ, КАКВО Е ПОЛОЖЕНИЕТО И ЗА ПЪТУВАЩАТА МИНЕРАЛНА ВОДА ЗА ХОТЕЛ ЕЗЕРЕЦ.
Феникс публикува:
26 Януари 2024 | 06:57
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/biox
Факт публикува:
25 Януари 2024 | 23:55
Е точно Урдев ли ще проверява Ковачки? Майтап
Зеленко публикува:
25 Януари 2024 | 20:02
3.15 лв за пълна мизерия .... Няма Басейн... Няма Здрави шкафчета.... Няма осветление....

Добавете Вашия коментар

TOP