Коледните банкети в Благоевградско са във вихъра си, никакви ограничения не ги спират

20 Декември 2021 | 14:16
0 коментара
Хайлайф
Коледните банкети в Благоевградско са във вихъра си, никакви ограничения не ги спират

Коледните купони вече са в разгара си. Седмица преди празниците топ заведенията в градове са резервирани за почти всички дни. Специално за Новогодишната нощ се разкриват и нови зали, ангажирани за купона са най-актуалните изпълнители.

В Благоевград и региона кръчмите се пукат по шевовете, масово се правят коледни и Новогодишни банкети и никакъв зелен сертификат не е в сила да ги спре. „Нямам намерение да търся сертификат на хората, това не е наша работа и е обидно, ако има проверяващи да им търсят”, това заявява собственичка на заведение в Благоевград. В момента в града всяка вечер има банкети на учителски, лекарски, чиновнически колективи. Между хората на дансинга няма дистанция, както и на масите.

Хората си искат живота и веселбата, ние пък искаме да работим и да плащаме заплати, иначе персоналът ни бяга, се оправдават ресторантьорите. И са доволни, че заведенията им са пълни до Нова година. Кувертите вървят от 100 до 150 лева на човек. А банкетните куверти струват около 30 до 40 лева./Труд/

Добавете Вашия коментар

TOP