Коледен турнир събра 5 отбора, голмайсторът се отличи със 7 попадения

14 Декември 2015 | 13:02
0 коментара
Общество
Коледен турнир събра 5 отбора, голмайсторът се отличи със 7 попадения

Село Полето бе домакин  за трета поредна година на коледен турнир по футбол на малки врати. Срещите се играха на терена с изкуствена настилка. Участие в спортния празник взеха 5 отбора, два от които от Полето, 1 от Брежани, 1от  Полена и 1 от Черниче. Наградният фонд на турнира бе формиран от таксата за участие, която беше 60 лв. на отбор. Кметът на Полето Иван Манчев е един от главните организатори, който взе участие като играч и футболен съдия тази година. Полуфиналът бе игран между отборите на Полето и Черниче, като отборът на Полето би с 3:0 и остана на трета позиция. Финалът бе игран между Полена и Брежани, отборът на Брежани надви с 6:4 и грабна купата на победителя. Полето останаха втори в класирането.

За победителите бяха подсигурени купи, както и индивидуално отличие за голмайстор на турнира,  осигурени от община Симитли и кметът на село Полето Иван Манчев, който връчи отличията. Голмайстор на коледния турнир стана Борислав Гьорев от село Полето, който се отличи със 7 попадения във вратите на противниците.

След края всички участници се събраха на обща трапеза и с парите събрани за награден фонд отпразнуваха победата на победителите от Брежани. 

Добавете Вашия коментар

TOP