Коледен базар в СУ „Арсени Костенцев” в Благоевград

05 Декември 2023 | 13:39
0 коментара
Общество
Благоевград
Коледен базар в СУ  Арсени Костенцев” в Благоевград
Председателят на Общински съвет Благоевград, Радослав Тасков, бе сред официалните гости на тържествената церемония в Осмо СУ “Арсени Костенцев”, с която за 18-та поредна година бе открит коледния базар „Благословена да е ръката, която дарява“
В Осмо СУ "Арсени Костенцев" в Благоевград откриха станалата вече традиционна изложба - базар, която е посветена на коледните празници.
Благотворителната инициатива е под надслов "Благословена да е ръката, която дарява" и се провежда за 18-и път. Със събраните средства се подпомагат деца в нужда, възпитаници на училището, като тази година, част от събраните средства ще бъдат преведени, като втора вноска от училището за новия храм „Св. Мина“, информира директорът Сергей Биров.
Малките певци от хора към Осмо СУ изнесоха богата програма и допринесоха за празничното настроение на всички присъстващи.
Сред официалните гости бяха Негово Високопреосвещенство Неврокопският митрополит Серафим, председателят на местния парламент г-н Радослав Тасков, началникът на Регионалното управление на образованието - Ивайло Златанов.
Директорът на учебното заведение Сергей Биров поздрави и отправи благодарност към всички ученици и учители, които в продължение на месеци са участвали в изработването на уникалните предмети за благотворителна изложба.
Коледен базар в СУ  Арсени Костенцев” в Благоевград

Добавете Вашия коментар

TOP