Кола се обърна по таван, младо момиче е в болница

26 Октомври 2022 | 13:21
0 коментара
Криминално
Кола се обърна по таван, младо момиче е в болница

Лек автомобил катастрофира тежко тази вечер на бул.“Липник“ в Русе. Инцидентът е станал около 21.30 ч., а зад волана е била 27-годишна жена.

По предварителна информация лекият автомобил „Фолксваген“ се е движил по бул.“Липник“ в посока КАТ, като според очевидци скоростта е била висока. Колата минала е през легналия полицай при 5-ти пощенски клон, при което водачката е загубила управление и 20 метра след пешеходната пътека се е качила на разделителната ивица. Отнесла е близо 30 метра предпазни заграждения и след това се е обърнала по таван.

В автомобила са пътували 22-годишно момиче и 19-годишно момче, като момичето е изхвръкнало навън и е било в безпомощно състояние. Извиканият на място екип на Спешна помощ го е откарал в болница, а по неофициална информация състоянието му е тежко. То е с фрактура на черепа и на прешлен. Момчето също е откарано за преглед. Водачката е без наранявания, а пробите й за алкохол и наркотици са отрицателни, съобщи rusemedia.

Сигнал за инцидента е подал прокурор от Окръжна прокуратура, който се е оказал на мястото. Той е помогнал за отцепването на района и е оказал съдействие на полицията.Извикан е бил и екип на пожарната, но не се е наложило да се реже колата.

Движението в района е отцепено, използва се обходен маршрут.

Добавете Вашия коментар

TOP