Кой заплаши Милчо Караджов да не се кандидатира за кмет на Кресна?

14 Юли 2015 | 14:37
17 коментара
Политика
Кой заплаши Милчо Караджов да не се кандидатира за кмет на Кресна?

Кой заплаши бизнесмена Милчо Караджов да не се кандидатира за кмет на Кресна?

Според източник на Pirinsko.com, известният бизнесмен Милчо Караджов, който бе решил да се кандидатира за кмет на град Кресна е бил заплашен, че ще му съсипят бизнеса, за да се откаже от политическите си намерения. Той бе унижен да присъства и на пресконференцията на ГЕРБ, където председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов представи официално кандидатите за кметове от ПП ГЕРБ за общините в Благоевградска област.

 Опити да разубедят Караджов, за да се оттегли от намеренията си за кметския стол в гр.Кресна са направили Народният представител от ГЕРБ Даниела Савеклиева, Кирил Котев, общинският председател на ГЕРБ-Кресна Георги Георгиев - "Белята", кандидат-кметът Атанас Махлелиев и баща му Стоян Махлелиев, на които Караджов категорично отказал предложенията и заявил, че ще се кандидатира, което му изиграло лоша шега.

Под сурдинка в Кресна се коментира, че общинският председател на ГЕРБ-Кресна Георги Георгиев и директорът на Горско стопанство Кресна Д. Терзиев са направили постановка на Милчо Караджов, като са го заплашили, че ако не се откаже от политическите намеренията и не подкрепи кандидата на ГЕРБ Атанас Махлелиев, ще приключи с дърводобива, който му е основен бизнес. Освен това го притиснали да се срещне с Цветан Цветанов, както и да присъства на конференцията на ПП ГЕРБ, където издигнаха Махлелиев за кмет на гр.Кресна.

Коментира се още, че му е обещано да стане шеф на общинското дружество ВиК-Кресна, от където Караджов има лоши спомени, тъй като бе глобен десетки хиляди лева от Комисията за конфликт на интереси. 

Задкулисната сделка е тема на разговор в Пиринско. ГЕРБ - Кресна е пред разпад, след като най-приближените хора на Милчо Караджов, общински съветници от АТАКА заемат челните места на кандидат-съветническата листа на ГЕРБ. Като водач на листата е ОбС-Председател Георги Георгиев, следван от Валентин Стоичков, Иван Караджов, Валя Таскова и т.н.

Любопитното в случая е, че по време на преговорите кандидат-кметът Атанас Махлелиев е отказал да бъде водач на листата и категорично заявил, че имал намерение да стане кмет, но не и общински съветник, което означава, че ако не седне на кметския стол, той ще напусне Кресна и ще се премести да работи в столицата по специалността си.

Pirinsko.com потърси за коментар Милчо Караджов, който опроверга слуховете, че е бил заплашван, но не отрече, че имал срещи с депутатът Кирил Котев, Георги Георгиев - "Белята", Стоян и Атанас Махлелиеви, както и с Цветан Цветанов.

"Няма да се кандидатирам за кмет на Кресна, на съм заплашван от никого. Разговаряхме с Цветанов и Атанас Махлелиев и им обещах да помогна, като изрично им казах, че имам 4 човека, които трябва да са в листата на ГЕРБ", коментира Караджов.

По думите му Махлелиев е отказал да се включи в какдидат-съветническата листа на ГЕРБ-Кресна.

"Въпреки, че от ГЕРБ настояваха кандидат-кметът да бъде и водач на листата Махлелиев отказа. Цветан Цветанов му каза, че ако го е страх и няма 200 гласа да не се кандидатира и за кмет", допълни Милчо Караджов.

Кой заплаши Милчо Караджов да не се кандидатира за кмет на Кресна?

Добавени коментари

Браво Миле публикува:
18 Юли 2015 | 15:25
Браво Миле, че се отказа в името на това Кресна да има кмет като Махлелиев, който ще донесе промяна. Успех
Алфа рисърч публикува:
15 Юли 2015 | 23:11
1. МАХЛЕЛИЕВ-1789 гласа-алтернативата-младите,работещите, искащите промяна 2. ИЛИЯН-730 гласа-едно и също-администрацията и забелята 3. ЧАУШЕВ-671 гласа-едно и също-старите комунета и олег 4. Незнайния войн-178 гласа-за парлама-заблудени
сова харис публикува:
15 Юли 2015 | 23:00
Социологическо проучване от 14.07.2015 Ат. Махнелиев 900гласа, Ил.Кръстев 1100, Н.Георгиев 950 гласа, Номер№4 450гласа.
Жаба жабурана публикува:
15 Юли 2015 | 22:38
Много боклуци в тази община,който от власт преяжда от власт умира.Вас само Поли може да ви оправи. Всичките псевдо политици от Кресна да вземат да се скрият и да замълчат завинаги.
9999 публикува:
15 Юли 2015 | 13:51
Нека Илиянчо и Наската да застанат на сентъра с гордо вдигната глава и да чакат ТРЕНДА да мине с колата и да ги товари :)
1948 публикува:
15 Юли 2015 | 13:29
ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ КАРАТЕ ,А СЕ ОБЕДИНЕТЕ И ПОДКРЕПЕТЕ НИКОЛАЙ ГЕОРГИЕВ ЗАЩОТО ТОВА Е ЧОВЕКА,КОЙТО МОЖЕ ДА СТАНЕ КМЕТ И НАПРАВИ НЕЩО ЗА КРЕСНА. СТИГА СТЕ ЛАНСИРАЛИ МАМИНИТЕ СИНЧЕТА ЗАЩОТО ОТ ТЯХ НИЩО НЕ СТАВА,ДА СИ ХОДИ ТАМ КЪДЕТО СЕЕ ДОКАЗАЛ .УСПЕХ НИКОЛАЙ ТИ ЩЕ СИ КМЕТА ,ОБЕДИНЕТЕ СЕ ХОРА ,АКО ИСКАТЕ КРЕСНА ДА СЕ ОПРАВИ.
за кресна публикува:
15 Юли 2015 | 09:43
Ееее xora predstavete si samo Milcho, belqta, gazaleno i toq putio nasko v kombinaciq toi shte pravi kakvoto te mu naredqt .. Ne sluchaino na Milcho mu vikat lamqta shte zavzemat vsichko i nqma da napravqt nishto za kresna .. Nikolai e nai pravilniq izbor !!! Glasuvaite za Niki chausha toi e edinstveniq koito shte pomisli za vas xora .. Kakto i dosega e mislil !
гражданин публикува:
14 Юли 2015 | 22:41
относно публикуваното в 18.30ч..- браво бе Антоне Драчевите. Ти не си ли в единствено число? Типично в твой стил, пак започваш да сплетничиш.
от Драчевите с поздрав публикува:
14 Юли 2015 | 18:30
Милчо,защо се даваш на едно момченце да те мачка и да се мисли повече от тебе,направо те унизиха с тая постановка и те лъжат здраво, ако имаш достойнство се оттегляй навреме остави ги да се видят що за стока са Герберите и колко гласа ше изкарат,ако са те отказали от Кмет си напрай листа твоя и им покажи че си повече от тях, направиха те за смях,ти Милчо Караджов ли си или Послушко Караджов,това никога не е било така да се отказваш
приятел на герб публикува:
14 Юли 2015 | 18:13
ЯСНО КАТО БЕЛ ДЕН Е. АТАКА-ГЕРБ - ПРЕДЛОЖЕНИ ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ В ЛИСТАТА НА ГЕРБ - ГАЗАЛЕНО, МИЛЧО-ИВАН КАРАДЖОВ, ВАЛЯ ТАСКОВА, ДИДА ДУРЛУВИЦА, ВАСКА ИЛКОВА - СЕ ХОРА ОТ ПРАЕДИШНАТА ЛИСТА НА АТАКА.... ТЦ.., ТЦ..., ТО МАЙ ОТ ГЕРБ Е ОСТАНАЛА САБО ЕДНАТА БУКВА "Б" ... БАТАКА.
Хвани публикува:
14 Юли 2015 | 18:08
Хвани няма кой да я издигне. Тя на всички се предлага но уви
Роси публикува:
14 Юли 2015 | 17:51
Голямо театро е тази изсценировка със заплашването. Че Миле има стар мерак към ГЕРБ е стара песен. Дали не са му обещали след мърлявото управление на Белята да го направят общински лидер?
Дарина публикува:
14 Юли 2015 | 17:20
фани ще бъде изненадата на изборите в кресна -двама се карат трети печели фани и Николай Георгиев са на балотаж
bezimenen публикува:
14 Юли 2015 | 17:07
eii mishki nqkvi si hora idvat v kresna i iskat da q zavladeqt li be prostaci prosti.....Ako Niki nestane Kmet v kresna shte ima i dosta po grozni neshta sled izborite nesme vi ovche zada ni komandvate marsh tam otkadeto ste se vurnali MISHOCIII
Сиси публикува:
14 Юли 2015 | 16:08
" ще напусне кресна" ха, ха той никога не е живял там, така че голямата работа
Георгиев публикува:
14 Юли 2015 | 15:35
кой го е заплашвал бе направили са му интервенция и с горското дека нема да има вече обекти и милчо им пристана ама знаетели кога ше гласува милчо за махлелиев никога повтарям никога тази нагла постъпка от колоездача нема да му прости милчо никога и той нема да стане кмет нема разбиратели нема кмета е един николай георгиев айде чао защото имам клиенти в магазина.
АСЕН АНДРЕЕВ публикува:
14 Юли 2015 | 14:47
МИЛЧО МИЛЧО КАК МОЖЕ ТОЛКО НИСКО ДА ПАДАШ ДА СЕ УНИЖАВАШ ЕДО ДЕТЕ ДА ТЕ РАЗИГРАВА СА И ГЕНЕРАЛ АТАНАСОВ ТИ СЕ РАЗСЪРДИ АМА ЧОВЕК САМ ЩО СИ НАПРАВИ ЦЕЛО СЕЛО НЕМОЖЕ ДА МУ НАПРАВИ АКО СНИМКАТА Е ОТ СЪБРАНИЕТО НА ГЕРБ СЕ ОТЧАЙВАМ ОТ ТЕБ ТА ТИ СИ ПОЛИТИЧЕСКИ НОМАД БЕ МИЛЧО НЕМА ДА ЗАБРАВА ДУМИТЕ НА ДОНЧЕВ ....ПАЛАЧИНКА

Добавете Вашия коментар

TOP