Кой заложи предизборна бомба на ГЕРБ - Кресна? Защо Валентин Стоичков напусна М. Караджов и Атанас Махлелиев

03 Октомври 2015 | 09:21
4 коментара
Общество
Кой заложи предизборна бомба на ГЕРБ - Кресна? Защо Валентин Стоичков напусна М. Караджов и Атанас Махлелиев

Пореден предизборен скандал разтресе структурата на ГЕРБ в Кресна.

Изненадващо в последния момент, след като бе регистрирана листата на ПП ГЕРБ в ОИК - Кресна, един от основните двигатели на предизборния щаб на ГЕРБ и отявлен стратег Валентин Стоичков се оттегли. Той внесе заявление за заличаване в Общинска избирателна комисия. Мотивите са му неясни, но са сигурно доказателство за конфликтите в ГЕРБ - Кресна.

Въпросът е, за кого е започнал да работи Стоичков, не е с групата отцепници в Реформаторския блок, видимо е с ГЕРБ, но в Кресна се говори, че след като напуснал листата е имал среща с кандидата за кмет от БСП Николай Георгиев. Дали срещата е била просто дружеска, или е свързана с изборите, предстои да видим.

БСП кандидатът Николай Георгиев от своя страна бдително наблюдава процесите в ГЕРБ и се възползва от всяка тяхна грешна стъпка, като води неуморна битка, за приобщаване на гербери към червената партия, за да постигне целта си - кметския пост в града.

Припомняме, че напусналият листата Стоичков вече смени няколко партии в Кресна, започна "политическата си кариера" с "Лидер", после премина в "Атака" и се вля в редиците на ГЕРБ. Дали бившият кмет в периода 2004-2007 г. ще се пребоядиса или просто срещата му с БСП лидера Николай Георгиев е била дружеска, предстои да видим. ГЕРБ в Кресна и Владимир Шатев известен, като "Кумчо Вълчо" издигнаха за кмет Атанас Махлелиев.

Pirinsko.com публикува решението на Общинска избирателна комисия - Кресна без редакторска намеса.


РЕШЕНИЕ
№ 61
Кресна, 23.09.2015

ОТНОСНО: Заличаване регистрацията на кандидат за общински съветник от кандидатската листа за общински съветници на ПП ГЕРБ

Общинска избирателна комисия – гр.Кресна

Решение №61-МИ/НР

Кресна,23.09.2015г.

 

Относно: Заличаване регистрацията на кандидат за общински съветник

от  кандидатската листа за общински съветници на ПП ГЕРБ   

    Постъпило е заявление в ОИК гр. Кресна с вх.№39 от дата 23.09.2015г.

в 10.00ч. от Валентин Крумов Стоичков, с което същият желае да бъде заличен от листата за общински съветници на ПП ГЕРБ

На осн. Чл. 417, ал.5, изр.2 във връзка с чл.87, ал.1, т.15 от ИК

 

                                                                    Р Е Ш И:

        Заличава регистрацията на Валентин Крумов Стоичков като кандидат за общински съветник от кандидатската листа за общински съветници на 

ПП ГЕРБ.

Решението може да се обжалва по реда на чл.88 от ИК в срок до три дни от обявяването му пред Централната избирателна комисия.

Препис от решението да се изложи на информационното табло на Общинска избирателна комисия – Кресна и да се публикува на интернет страницата.

 

Решението е обявено на 23.09.2015г. в 10.30 часа

Председател: Мария Данаилова Герасимова

Секретар: Костадин Атанасов Влахов

* Публикувано на 23.09.2015 в 15:04 часа

Добавени коментари

Радка публикува:
03 Октомври 2015 | 22:41
Каква бомба ви гони бе селяндури моя мачо я тури бомбата ... Ей Беля пий си хапчетата и спри да се занимаваш с политика цела кресна знаем че ти си една пияница ... моя Ники е единствен и той измежду всички заслужава кметския пост. Макар че е влюбен в онази малка неустоима красавица Тинчето на Цецко - имигранта женичката много лошо се получи така предизборно но Ангел Американеца разкри голямата тайна че тази красавица Тинчето тайно се виждат в тайната квартира в благоевград но моя мачо е силен и няма да се поддаде да се надяваме че Катя наркоманката няма да прочете този коментар че каквато е шизофреничка ше изпадне в истерия и пак ше има да джафка по селските кръчми Цецко леля ела си и спри колкото си може по бързо тази любовна авантюра с моя мачо и твоята женичка да не останеш накрая очуден като се прибереш и видиш двете си дечичка ...
стефчо публикува:
03 Октомври 2015 | 22:24
Да бомбата е МАХЛЕЛИЕВ ке избухне и ке разпръсне мафията в Кресна.Старите муцуни да се скрият в бункерите.Давай сапйоре цела Кресна е с теб....ПОБЕДА
uto публикува:
03 Октомври 2015 | 22:04
beliata e kopele...gadno
reni публикува:
03 Октомври 2015 | 22:02
toia kade nosi tortata toi slozi bombata

Добавете Вашия коментар

TOP