Коалиция „Заедно за Община Банско“ се регистрира за участие в изборите

21 Септември 2015 | 17:53
6 коментара
Общество
Коалиция  Заедно за Община Банско  се регистрира за участие в изборите

 

Коалиция „Заедно за Община Банско“, в която влизат ВМРО, ББЦ, Движение за социален хуманизъм и партия Атака се регистрира за участие в местните избори на 25 октомври.

Листата е подредена след активно гласуване в социалните групи и местните лидери са се съобразили с мнението на банскалии, подчертаха от предизборния щаб на коалицията.

Листата се води от Александър Краваров, който е и кандидат за кмет на коалицията.  Той има два кметски мандата зад гърба си и един като заместник-кмет. Неговото управление се свързва с превръщането на Община Банско в световен ски и туристически център, което му донесе първо място по кредитен рейтинг сред всички общини в страната.

Следващите, подредени от жителите на общината в онлайн гласуване са:

1.Александър Иванов Краваров

2.Георги Димитров Думанов

3.Петър Костадинов Баряков

4.Ангел Илиянов Недялков

5.Димитър Николов Калистрин

6.Георги Александров Проданичин

7.Цветан Йосифов Пашов

8.Иван Атанасов Опанов

9.Христина Лазарова Бистрина

10.Гоце Кирилов Грънчаров

11.Мариана Тодорова Клечерова

12.Георги Христов Бистрин

13.Георги Димитров Котирков

14.Янка Иванова Чепилева

15.Иван Емилов Пачеджиев

16.Йордан Димитров Говедарев

17.Александър Димитров Пиришанчин

 

„Листата ни е обновена и експертна. Искаме заедно да променим Банско и да превърнем общината в добро място за живеене – без дупки, без страх, без корупция. Един световен туристически курорт заслужава това и ние не просто го обещаваме на нашите съграждани, а декларираме ясни срокове за постигането на тази важна цел“, подчертаха от коалицията.

Добавени коментари

Владо Кушлев публикува:
30 Септември 2015 | 09:42
Във уикипедия като напишеш Георги икономов - политик излиза и биографията му и там пише следното : Това е Георги Икономов........Осъден през 1997 (присъда влиза в сила с дело 316/03) година от Разложки Районен Съд за продължавано престъпление - съставяне на неистински документи, с цел лични облаги и по-точно - присвояване на пари от бюджета на Р. България. Съмнително споразумение от 23.04.2003 между Районен Прокурор и адвокат на Георги Икономов приключва случая с признание "виновен" на последния и плащане на две глоби от 500.00 лева и 200.00 лева.[4]
Яне Сондански публикува:
22 Септември 2015 | 07:00
Да ви кажа нямам думи, пак се сещам за онези чуми. Пет човека са на пръсти, Заедно със комунисти тлъсти. Дурчовото мазно секретарче, то е новото краварово другарче. Постовете в общината разделиха, нищо че на избори не победиха. Патроните мухлясали продава, още от съветската държава. Ненадминат Пачов отенциал, де що има за носа пробвал. Гъзар голям във махалата, побеля му повечко косата. Недялков е доносник стар, последният червен СеДеСар. Шамби сокчета продава, историята хич и не познава. Повтарял е и седми клас, средно купил си с екстаз. Космето е бизнесмен, кафе разнася всеки ден. Късички са му краката, гледа злобно от колата. Кравата е бясна, луда. На къде ще хване пак в заблуда. Любчо веждите си свива и така изобщо не до скива. Сашко Баката е малко във затвора, сприятелява се със хубавите хора. Веска мисли че е пак на мода. Овца е, но е маджарска порода. Каква ли листа ще предложат? Очаквам пак да се изложат. Бохемче с комунист се гушка, ще се чуе скоро стара пушка. Офис правят за украса, по тефтерче имат триста гласа. Притежават к*рвенски нагласи, но си знаем че са п*дераси. Ах да беше жив и скъпия ви Тато, да копаете във беленското блато. Но уви сме здраво във Европа, на всички по една дъска ви хлопа.
Xaxa публикува:
21 Септември 2015 | 23:35
Стари курви в нов бардак.
Да, бе публикува:
21 Септември 2015 | 22:32
Листата, подредена по този начин не е по анкетата в интернет 1000%. С изключение на Недялков, всички младежи най-накрая?!?!?!?! - АБСУРД! На хората толкова им е дошло до гуша от стари муцуни, че може най-лошите да са, но младежите ще бъдат напред, или поне ще се побират след първите 10, но накрая???? - невъзможно дори от гледна точка на това, че възрастните не ползват интернет.
ПРИЯТЕ НА ЦАНЕ публикува:
21 Септември 2015 | 22:03
Чичо Цанеее, ако вкараш Гошо мас в къщичката за пиленца на дървото зад тебе, може и да имаш шан за да не зимаш грени решения.
Аз публикува:
21 Септември 2015 | 19:29
Димитър Николов Калистрин -ГЛУПОСТИ

Добавете Вашия коментар

TOP