Коалиция ГЕРБ-СДС регистрира листата си в Благоевград

26 Февруари 2023 | 16:51
5 коментара
Политика
Коалиция ГЕРБ-СДС регистрира листата си в Благоевград

Коалиция ГЕРБ-СДС регистрира днес листата си с кандидати за народни представители за 1 МИР/многомандатен избирателен район/.В 12:00 часа документите в Районната избирателна комисия в Благоевград внесоха председателят на областното ръководство на ГЕРБ и евродепутат Андрей Новаков и водачът на листата, Росен Желязков. С всяка изминала кампания енергията на колегите и желанието за по-добри резултати се увеличава, каза Андрей Новаков. Той представи пред медиите всичките 22-ма кандидати за народни представители от коалицията.

Ние трябва да се върнем в онзи период, когато хората се занимаваха с процеси, които водеха до тяхното благосъстояние и по-малко се занимаваха с политика и политическа риторика, каза водачът на листата на коалиция ГЕРБ – СДС, Росен Желязков и посочи, че на страната ни е крайно необходим редовен кабинет. Той изрази надежда, че този път ГЕРБ – СДС ще успеят да съставят правителство. 

Кампанията на ГЕРБ – СДС ще бъде добронамерена, увери Росен Желязков. Тя ще предлага решенията, които предстоят и няма да търси ненужната политическа конфронтация, съобщи БНР.

Добавени коментари

Възмутен публикува:
27 Февруари 2023 | 18:51
Мацуревв, ти сам ли се издигна отново за 4ти пореден път или имаше гласуване на членовете на партия ГЕРБ за твоята кандидатура??? Съмнявам се! Боклук, омръзна ни само теб да слушаме и виждаме по време избори. Ти си НЕИЗБИРАЕМ, разбираш ли го това??? Мацуревв кой остана до теб? Да ти кажа ли? Никой!!! Една селска бивша кметица от Места и двама овчари от Добринище. Никой.Сам си! Превърна партийната структура в лична и Никой не иска повече да бъде с теб. Мацурев събери хората ти и направи гласуване за твоята кандидатура и ще видиш че никой не желае ти да бъдеш кандидат от партия ГЕРБ в Банско. Мацуревв, жителите в Банско те избягват на улицата и не искат да разговарят с теб. Махни се, Мацурев!!!!
Mr. Proper публикува:
27 Февруари 2023 | 18:12
Ей Мацуревия запри се вече бе! Не те ле е срам бе плешивецо. Людето те не искат, а ти се буташ там с целото си дебелоочие. Немаш нито срам, нито сорат. Толкова си просТ, че мозъко ти е, като на метилева овца. Поли (сричащия, декато не може да чете) па, че те тури в манечкия джеб, ка се собраште сичките простаци не ми е ясно.
... публикува:
26 Февруари 2023 | 17:23
Това са хората и партия която сасипаха даржавата
Трътката публикува:
26 Февруари 2023 | 17:00
Само погледнете слабо паметен народ!Вижте ги добре!Весели и щастливи защото са на опиати!
Мутра публикува:
26 Февруари 2023 | 16:58
СИК

Добавете Вашия коментар

TOP