Кметът Вельо Илиев откри нов пенсионерски клуб в петричкото село Генерал Тодоров

08 Септември 2015 | 19:07
2 коментара
Общество
Кметът Вельо Илиев откри нов пенсионерски клуб в петричкото село Генерал Тодоров

Нов пенсионерски клуб се откри в петричкото село Генерал Тодоров. Кметът на общината , Вельо Илиев и кметът на селото, Добри Мавриков тържествено прерязаха лентата на новата придобивка в присъствието на много пенсионери от селото, съобщиха от пресцентъра на община Петрич.

Днес , официално бе открит новия пенсионерски клуб в село Генерал Тодоров. Тържествен водосвет за здраве бе отслужен от отец Георги Добрев.  Средствата , с които е изграден клуба са от общинския бюджет. Емоционален поздрав към присъстващите  отправи кметът на селото, Добри Мавриков, който със сълзи в очите благодари за последователната политика на общината и в частност на  кмета Вельо Илиев.

                                                         

 

„Виждам, че политиката ви е правилна, эзащото е  насочена  и  към възрастните хора от общината . През мандата , в който съм кмет, съвместно с Общината успяхме да направим спортна и  детска площадка , а днес откриваме и обещания  пенсионерски клуб, така нужен за  селото. Благословен да си кмете, благодаря ти от името на жителите на селото”, с тези думи завърши емоционалното си слово  кмета на селото.

Кметът на общината , Вельо Илиев подари телевизор за нуждите на новия клуб . В своето изказване , той открои , че през последните няколко години са направени много  детски ,  спортни площадки ,  както и пенсионерски клубове в  по- големите села в общината. „Виждам, че на тези места има оживление, хората се събират, общуват ежедневно , хубавото е , че в селото има място ,  на което да се събират. Благодаря и на кметовете на села , за усилията , които полагат „,  , след което тържествено бе прерязана лентата на новата придобивка .

 

Добавени коментари

Пепи публикува:
09 Септември 2015 | 12:20
Защо сте скрили Туфи на снимката.Срамувате ли се от него или вече е минал в нелегалност за изборите и е сложил шапката невидимка.Леле колко много боклуци на едно място.Те това е антуража на Вельо,а Гюпката вече ходи само с мекеретата от общинската охрана.
Борко Влахов публикува:
09 Септември 2015 | 12:16
Я чичо Вельо нещо много е угрижен,да не би Прокурата да е тръгнала вече!Сигурно бате Борка Калибацев нищо не е свършил с Цацаров.Че и бат Петьо Стоянов бяхме ангажирали да помага.Я какви хора има около него-Ангел Дранговски кмен на Дрангово е бандит и половина,само че криминален.Другия бандит само че стопански е Ичконов собственика на РПК чиято съпрута Валя Ичконова яко драпа като счетоводителка в общината без да има право да е такава.Добрито Мавриков така и няма да разбере какво става!Важното е,че багерчетата на тате Ники Авалонски копкат на с.Габрене на пречиствателната,защото може и да е за последно.

Добавете Вашия коментар

TOP