Кметът Ревански с апел за помощ за пострадалото пет членно семейство от пожара в Белица

19 Ноември 2020 | 13:07
2 коментара
Общество

Кметът на Община Белица Радослав Ревански отправи апел за събиране на строителни материали, работна ръка и парични средства за започване на незабавно строителство за осигуряване на покрив над главата на семейството, чиято къща тази нощ изгоря при пожар.

Припомняме, че тази нощ в кв. „Русовица“ на Белица, около 23.45 ч. от късо съединение на електрическата мрежа, пламва къщата на Магдалена Лефтерова в която от години живее младото семейство Иванка Велчова и Стефан Гроздин с двете си деца на 7 и 13 години. При развихрилия се пожар, на скоро ремонтирана къщата изгаря до основи с цялата си покъщнина, както и плевнята разположена в близост до нея. Два екипи на пожарната в Разлог и един екип от „ Доброволно формирование“ към Община Белица, веднага са реагирали в потушаването на огъня.

Тази сутрин от общината е изпратена техника за разчистване на изгорелите сграда и плевня.

Читалището започва кампания за събиране на по-малки суми парични средства, дрехи за децата и постелен инвентар в помощ на семейството.
Нека бъдем съпричастни, да окажем подкрепа навреме!

За целта е открита и банкова сметка на името на Иванка Велчова :
Банка ДСК-АД
IBAN : BG 02STSA93000013706251
BIC: STSABGSF

Добавени коментари

Д .Пеевски публикува:
22 Ноември 2020 | 02:56
Кметчето получи доста доста евро бонуси до сега...така че и той да развърже кесията..ако не жокер ..обади се на приятел ..Д.Пеевски
Механа ,,Бабуч” публикува:
19 Ноември 2020 | 19:07
Здравейте , скъпи приятели на механа ,,Бабуч” - Добринище . Времето напредва , а заедно с това наближава и любимият ни студентски празник . С удоволствие Ви съобщаваме , че на 7 декември гост на механа ,,Бабуч” ще бъде оркестър ,,Стефчо Бенд” , който ще Ви забавлява цяла вечер с богата програма и празнично настроение .Не забравяйте , че неповторимата вечер се дължи на весел оркестър и богата трапеза . Очакваме Ви ! За Вас механа ,,Бабуч” предлага тристепенно меню - ,,Селска” салата , последващо основно ястие , а за завършек - домашна торта . Освен вкусни ястия , вашият куверт включва 50 грама твърд алкохол ( полска водка ,,Ostoya” или уиски ,,Jameson”) , комбиниран с минерална вода и безалкохолно. Цена:39.99лв. За да направите своята резервация , може да се свържете с управителя на механа ,,Бабуч” на телефон : +359 89 3927878 Механа ,,Бабуч” ви уведомява: при нас всичко е чисто и дезинфекцирано, за разлика от повечето заведения в Банско и Благоевград! Елате и се уверете сами!

Добавете Вашия коментар

TOP