Кметът на село Рилци-Крум Крумов, дискредитиран от Община Благоевград

31 Август 2023 | 19:21
11 коментара
Общество
Благоевград
Кметът на село Рилци-Крум Крумов, дискредитиран от Община Благоевград
Кметът на село Рилци – Крум Крумов, дискредитиран от Община Благоевград.

Това се случва само ден след като кметът обяви публично подкрепата си към кандидата за кмет – Николай Шушков, издигнат като независим от Инициативен комитет, част от който е и самият Крумов.

Кметът на Рилци публикува коментар във Фейсбук, в който благодари на ОДМВР-Благоевград, за оказано съдействие. Крумов не разкрива подробности по случая. В публикацията си в страницата на село Рилци в мрежата, Крумов пише: Днес по безпрецедентен начин бе направен опит да бъда дескредитиран, компрометиран и унизен от институцията, от която съм част в качеството ми на кмет на село Рилци, а именно община Благоевград.

Само ден след като публично заявих подкрепата си за кандидат кмета Николай Шушков. Оказва се, че да си свободен в избора си днес е твърде скъпо. Изказвам благодарност към служителите на ОД на МВР, които проявиха изключително висок професионализъм и не се поддадоха на политически натиск и манипулации. Това не е първият случай обаче, твърдят потърпевши, които отказват да се разкрият публично, при който се оказва натиск върху граждани, решили да подкрепят кандидат. До момента с „предупреждения“ да се откажат от кметската надпревара са и самите кандидати, които са получили анонимни „послания“.

Добавени коментари

Тцтц публикува:
01 Септември 2023 | 19:11
Ами като не си издал документ е кражба. И да топиш приятел за да си правиш предизборни раздавания на дърва е грозно.
feniks публикува:
01 Септември 2023 | 14:22
Стига с тази МЪКА по отминалото време. Причкапов да си гледа старините и внуците, каквото е било е било.. Шушков си има добър бизнес, ДКМС кадър, от стар комунистически род е.. Кой го издига, все бивши комундета, дето пак искат да папат.. СРАМ .. ИЛКО не става за кмет, то е ясно като бял ден.. Като гледам евентуалните кандидати, май народа пак няма да гласува. А колкото до помаците дето превземат Благоевград, сами си направете сметката.. Хитри са ДПС и бавно , но сигурно ни превземат.. Никой УСПЯЛ наистина човек, няма да си сложи таралеж в гащите да стане кмет.. Никой не изпълнява това дето обещава.. само приказки... Благоевград бавно но сигурно се обезлюдява..
123 публикува:
01 Септември 2023 | 14:05
Идва по добро време за благоевград,който и да стане кмет все ще е по добре от настоящия
Христо публикува:
01 Септември 2023 | 08:30
Циганина нали знае, че цяло Рилци сега ще гласува срещу него. Ей, кафяво ла..но, агресията е признак на безсилие.
долу дпс публикува:
01 Септември 2023 | 07:10
илку е кмета на депесету на башибузуците дето са не клали и изнасилвали дето днес искат да издигат джамия в циганската махала в благоеград честито на благоевградчани честито ще си сменим имената ахмед мехмед шабан али осман фатме и прочей
иванчо публикува:
01 Септември 2023 | 07:04
на илко стоянофф да ли му става ясно че крум е сериозен човек и няма да допусне лъжливи кметове да управляват града . заплахите които илко стоянофф към кметовете към служителите на инспектората и общинарите няма да му дадат преднина дазаплашваш с уволнения само един месец преди изборите е ненормална работа.
Петър публикува:
01 Септември 2023 | 00:13
Кафявия е мръсен индивид,отмъстителен ,и страда от някаква мания и може би от раздвоение на личността! Бил е в 5 партии до сега ,а говори за последователност и сплотеност! Болен и гнусен,опасен и много гаден!
Тодорова публикува:
01 Септември 2023 | 00:09
Илко е качествен човек преди да е кмет и всичко останало. За две години свърши много работа.Положи основите,върху които да гради при следващ мандат. Човека има нужния опит. И винаги е с отворена врата към гражданите дори и за дребни проблеми.Ако може помага. Байкушев се разхожда по центъра като някой есесовец.Вдигнал главата,пренебрежението към обикновения човек не може да го скрие. Според него на всяко дърво трябвало да виси по един пушач?!?!Що за управленски подход ще има човек с подобни сатирични мечти?!?!
Бедрос публикува:
31 Август 2023 | 21:30
Крум е интелигентен,комуникативен и изключително подготвен младеж.Неща,които липсват на КАФЯВИ, БРЕЖАНЕЦ,КОЙТО Е СВИКНАЛ САМО НА МУТРЕНСКИ КОМУНИКАЦИИ И СРЕДИ.Круме,хич да не ти пука от този спукан презерватив!
Стефи публикува:
31 Август 2023 | 20:22
Тръчи-Лажи не е способен на друго... само интриги и долни постъпки!!! Още малко му остана !!!!
Джумалия публикува:
31 Август 2023 | 19:53
Крумчо усети ,че Циганина от Брежани няма повече да бъде кмет и обърна палачинката.Ами ако не стане кмет Шушков на когото Причкапов с това последно изречение на руски доказа ,че Шушков е толкова зависим от комунистическата партия в Благоевград ,на която се кланя от както се е родил ,а ни го представят като независим .Ти си сложил тигана ,ама рибата е още в морето,а от два стола може да паднеш на кътниците.

Добавете Вашия коментар

TOP