Кметът на Разлог се обяви гневно срещу саморазправата и насилието

17 Май 2021 | 12:42
17 коментара
Общество
ОСЪЖДАМ ОСТРО САМОРАЗПРАВАТА И НАСИЛИЕТО,
КОЕТО ПРЕДИЗВИКА РАЗМИРИЦИ В ОБЩИНА РАЗЛОГ
Уважаеми съграждани,
Доброто име на община Разлог, което се опитваме всички заедно да отстояваме през последните години, беше компрометирано от събитията на 13 май в Разлог.
Причините и виновните тепърва ще се търсят и установяват от органите на реда и съдебната власт, но истината е, че в основата на всичко стои саморазправата и насилието, както и осъждането, довело до гняв и афект.
Но пред закона всички сме равни и сме длъжни да го спазваме.
Вярвам в обективността и в ролята на българската прокуратура, която ще осъди виновните, имайки предвид всички обективни обстоятелства и свидетелски показания.
Вярвам в органите на реда, които работиха отговорно и не позволиха да се стигне до размирици.
Призовавам ви да не се поддавате на провокации и емоции, да имаме доверие на институциите, които спокойно да си свършат работата.
Вярвам, че всички ние, гражданите на община Разлог, ще бъдем разумни и отговорни, ще спазваме законите на нашата страна и ще живеем в мир и разбирателство.
С уважение,
Красимир Герчев,
кмет на община Разлог

Добавени коментари

Селянин публикува:
18 Май 2021 | 20:33
Няма да има оправия нито в Разлог, нито в селата! Защо цигането си праваа щеето си искат без санкции -конете по улиците, гората орежаха, елаовици по реките не оставиха, крада от полето, но остави нема. Нема и да има, ако не са те, ни Герчев че е кмет, ни тия по селата. В Бане на изборите тъпануто беа в циганската маала, оти от селото никой не излезе. Явно кметовете са ни цигански и всичко що станува в общината е пълен циганлък.
Николай Колчев публикува:
18 Май 2021 | 07:21
Кмете как сме равни пред закона даваш на циганите парцели по 80 ст. кв.м. На Маслари си дал три парцела Петевите са с три общински апартамента в Ж.к. Изток с два парцела Даваш и пет години да санират тракторното да крадат сложи чешми по маалата без водомер и викаш равни сме е нагъл си
Grinder публикува:
17 Май 2021 | 18:44
Николяйчо Колчев я кажи ти как се молиш на българите да им правиш свирки и да те ебат !
Разлог публикува:
17 Май 2021 | 16:14
Па гласувайте ГРОБ на 11-ти,па че ви бият цигане,кмето е боклу
Стефан публикува:
17 Май 2021 | 16:13
Къде видяхте гняв в обръщението на кмета?Напротив, деликатно защитава мургавия си електорат.Защо, г-н кмете, нямахте смелостта да излезете днес пред гражданите и да им обясните как ще гарантирате тяхната сигурност и спокойствие.Така ли ще комуникирате с тях, чрез обращение в “Пиринско”, гледайки от прозореца на общината мислите ли, че ще разрешите назрели проблеми?
Маслари публикува:
17 Май 2021 | 15:04
Кмете ти срам немаш лажеш като циганин
разлог публикува:
17 Май 2021 | 14:10
до николай колчев сган мрасна корбатска трябва да гмюниете в затвора там ви е мястото и катерин и той там помагал бил на полицията кога е било това само незнам като първи той и байрам почнаха да налитат на бой пред махалата после някой му звъна и се отдръпна гнасове мръсни и стефан караджов да им чисти долу боклуците защото са ибиратели днес на центъра пак видяхме обикновенни хора бизнесмени който искат да има промяна а да питам къде са другите от града защо се криете защо ви е страх елате и подкрепете защото днес е това момче утре може да сте вие аз ваш племеник или познат дайте да се хванем за ръце и да покажем на кмета и корбатите че няма да траем това повече
До банскалия публикува:
17 Май 2021 | 14:07
В Банско положението е същото, защо мислите че циганчето са само в Разлог мечката зайгра ле у дома, утре че зайгра и у вас йопета
разлог публикува:
17 Май 2021 | 14:05
до николай кол
Банскалия публикува:
17 Май 2021 | 14:03
А така ви се пада а да ви съсипят цигането! Само плюете по нас йопета сме били и какви ли не мизиерници! А са да ви тормозят! Банско ще ПРЕБЪДЕ във вековете а Разлог ще ви завладеят цигането!
До Николай Колчев публикува:
17 Май 2021 | 14:02
Абе простак долен, ако не ви сме българето, че умрете от глад бе курбате, пращате децата ви да просаа, тормоза всички хора, ти не си този който ще ни праща да мрем, долен курбатин, мръсен изверг
Ядосана публикува:
17 Май 2021 | 13:28
Николай Колчев :ако не са българите от какво ще живееш. Не стига че си неграмотен и мързелив ами си и нсгъл. Трябва да ви затворат в махалата и да не си продавате носа от там.
Ядосана публикува:
17 Май 2021 | 13:24
Николай Колчев :па
хитлер публикува:
17 Май 2021 | 13:22
Тълковен речник: Курбатин. Смеска м/у помак и циганин ......... а сега смеска между циганин и маймуна
разлог публикува:
17 Май 2021 | 13:16
господин кмете защо говорите глупости всеки знае че тези корбати са ващи подръжници всеки знае че вие и брат асен сте зад тях а не зад народа на разлог ния гражданите искаме това безчинство да спре което вие правите и ги алансирате давате им имоти без пари давате им да строят къщи а ние който се нуждаем неможе нищо да ни дадете кажете на полицията да почне да спира корбатцките коли и ще видите как ще има резултат
Николай Колчев публикува:
17 Май 2021 | 12:43
Да умрете сички българе в разлог оти че биете циганче бе мама ви мърши долни
Николай Колчев публикува:
17 Май 2021 | 12:43
Смърт ваща мама българска!

Добавете Вашия коментар

TOP