Кметът на Разлог инж. Красимир Герчев и Евродепутатът Андрей Новаков присъстваха на общественото финално обсъждане за управление на Национален парк "Пирин"

24 Юли 2015 | 16:21
3 коментара
Общество
Кметът на Разлог инж. Красимир Герчев и Евродепутатът Андрей Новаков присъстваха на общественото финално обсъждане за управление на Национален парк Пирин

Днес се проведе финално обществено обсъждане на готовия проектоплан за управление на Национален парк "Пирин". На финалното обществено обсъждане в Банско присъства инж. Красимир Герчев кмет на Община Разлог, д-р Мария Копанарова председател на ОбС – Разлог, инж. Ваня Илиева – директор на Дирекция „Инвестиционни дейности, благоустройство и екология” в община Разлог, както и десетки жители на община Разлог. По покана на инж. Герчев на общественото обсъждане присъства и евродепутата Андрей Новаков.

Кметът Герчев изрази удовлетвореност от представения проектоплан за управление на Национален парк "Пирин" и по-конкретно от факта, че са взети в предвид основните стратегически документи на община Разлог – Общински план за развитие 2014 - 2020, Интегриран план за градско възстановяване и развити 2014-2020, Общ устройствен план. Всичко това дава предпоставка за развитие на туристическите зони Бетоловото, Кулиното и Предел.

Финалният вид на проектоплана дава възможност да се работи в посока на подобряване на туристическото и икономическото развитие на региона, създаване на нови работни места и повишаване стандарта на живот. Всички бъдещи дейности, засягащи територията на НП „Пирин” ще продължат да бъдат съгласувани с Министерството на околната среда и водите и ще бъдат подлагани на дискутиране със заинтересованите страни, за да бъдат спазено екологичното равновесие.

Кметът на Разлог инж. Красимир Герчев и Евродепутатът Андрей Новаков присъстваха на общественото финално обсъждане за управление на Национален парк Пирин

Добавени коментари

istina публикува:
25 Юли 2015 | 07:43
Kakvo stana s baiovi dupki varnahte li si gi kam Razlog
Стойо публикува:
24 Юли 2015 | 21:48
Е-е-е като присъства Новаковото свинче със замазнения алаброс какво допринесе за новото управление на Н П Пирин?Или ще отнесе въпроса в Е С?
за истината публикува:
24 Юли 2015 | 21:01
Хе...хе, тия двамата на снимката са си лика прилика.Абсолютни простаци.

Добавете Вашия коментар

TOP