Кметът на Разлог и посланика на Турция прерязаха лентата на нов туристически обект в село Баня

24 Юни 2018 | 16:45
4 коментара
Бизнес

Кметът на община Разлог инж. Красимир Герчев бе специален гост на откриването на нов туристически обект в село Баня REGNUM BANYA TERMAL & RECREATION CENTER.  

Новият термален и спа център е инвестиция на собственика на Регнум ООД - Регнум Банско Апарт Хотел & СПА, Уфук Йозтюрк и дава нови отлични възможности за балнео и спа отдих и почивка в прекрасно съчетание на природа, лековита минерална вода.

Обектът се намира в близост до едни от най-значимите и посещавани археологически обекти в село Баня, които са и паметници на историята и културата -  Римската и Турска баня.  

На събитието присъстваха представители на бизнеса, местната и законодателната власт, сред които народния представител Александър Мацурев, както и представители на много институции. Сред специалните гости на събитието бе  посланика на Република Турция Н.пр. Хасан Улусой  г-н Емрах Сазак - търговско аташе на Турция в България

Бурхан Немутлу директор на Регнум ООД за България изказа специална благодарност към кмета на община Разлог инж. Красимир Герчев за диалога и създадените отлични условия за развитие на бизнес инвестиции в областта на балнео и спа туризма в село Баня.

Откриването на новия туристически обект термален център -  REGNUM BANYA TERMAL & RECREATION CENTER повишава изключително много значението и стойността на село Баня като един от най-добре развиващите се и предлагащ уникални условия курорт за отдих и туризъм. Забележителна композиция на топла и лековита минерална вода, уникална природа и естетска визия в прекрасно съчетание с мястото - сред културни и исторически паметници - отлични условия за туристи и гости.

Инж. Герчев изказа изключителното си задоволство, като кмет на община Разлог от фактът, че една подобна инвестиция само по себе си добавя огромно значение и възможности за отличаването на село Баня като туристически курорт с висок клас предлагани услуги, в съчетание сред най-добрите дадености - минерална вода и природа. Той отдаде голямо значение на разкритите работни места, както и отличната съвместна работа между големия инвеститор и общината.

Фирмата на собственика развива дейност в седем области с годишен оборот от над 10 милиарда долара, и изборът им да инвестират средства в село Баня е показател за намерените и добре разработени възможности  за развитие на туризъм именно в тази част на община Разлог, която се превръща в любима дестинация за отдих и туризъм на стотици гости от цял свят.

Добавени коментари

Умерен публикува:
25 Юни 2018 | 21:49
Оставете го вече човеко бе, сички знем кой дърпа конците тука, той е кукла на конжи, не е виновен, не че и той малко намажа, ама други са виновните и сички тука знем точно за КОЙ става въпрос!
Banskali ratare albanski публикува:
25 Юни 2018 | 16:31
Tam iskaa da ne zaroba turisti turci turski verigi hotel s postaveni lica cigane ebah Im mamata
Нормално публикува:
24 Юни 2018 | 22:19
Още в онези времена,когато турската империя и завладяла България,агаларите най-напред са се настанили около минералните извори.Факт е,че и сега в с.Баня има останали представители на този етнос. Ето,че историята се повтаря.Още повече сега,когато Ердоган втвърдява позициите си.Някои му помагат!
Ц Ц публикува:
24 Юни 2018 | 20:17
Браво баи х продаде бг земя на турците Много си горд Работни места Че не превращаш рая Иди работи ти бе като си тслкова горд За нормален бг нема незнам само тава мрьнкаш

Добавете Вашия коментар

TOP