Кметът на община Сандански Кирил Котев: В жителите на общината имаше настроение за промяна

06 Ноември 2015 | 19:46
0 коментара
Общество
Кметът на община Сандански Кирил Котев: В жителите на общината имаше настроение за промяна

В жителите на община Сандански имаше настроение за промяна. Ние излязохме с открито лице пред избирателите, срещахме се с тях и съм радостен, че те ме припознаха мен като техния кмет. Това каза новият кмет на община Сандански Кирил Котев по време на пресконференцията днес, дадена съвместно с областният координатор на ПП ГЕРБ и народен представител Даниела Савеклиева, депутатът Димитър Танев и новоизбраните кметове от в Благоевград, Банско и Петрич – Атанас Камбитов, Георги Икономов и Димитър Бръчков.

„Последните 4 години аз съм близо до хората – три години като общински съветник и една година като народен представител. На 90% съм запознат с проблемите на хората и те са залегнали в нашата програма. Имаше и някои нови неща, които също сме ги отразили. Ще положим необходимите усилия за тяхното решаване“, каза още новият градоначалник на курортния град.

 

Кирил Котев коментира и как трябва да работи новият общински съвет в Сандански, където двете най-големи групи са на ГЕРБ и РЗС.

„Изборите са приключили и от тук насетне трябва да се работи съвсем колегиално. Всички трябва да се борим за доброто бъдеще на Сандански. Когато ни обединяват интересите, партиите не са повод да ни разделят. Още повече, че работата на политиците е да обединяват, не да разделят“, каза в заключение Кирил Котев.Е79

Добавете Вашия коментар

TOP