Кметът на Община Разлог инж. Красимир Герчев се срещна с животновъди

29 Март 2018 | 11:26
7 коментара
Общество

Той запозна фермерите с наредбата на Община Разлог за реда за охрана и опазване на полските имоти и селскостопанската продукция.

На срещата бе разискана и заповедта, относно забраната за приемане на животни за пашуване или домуване от други населени места, извън територията на общината.

Обсъден бе и въпросът за свободното пускане на животни на Републиканската и Общинската пътни мрежи, което предизвиква ПТП-та и отстраняването на проблема.

На срещата присъстваха общински служители от отдел „Екология, чистота и земеделие“, както и общинския ветеринарен лекар д-р Снежина Грънчарова и заместник-директорите на ТП „Държавно горско стопанство“, гр. Разлог-инж. Йордан Бангеев и ТП „Държавно горско стопанство“, с. Елешница“-инж. Васил Адамичин.

Специалистите взеха отношение, относно идентификацията на животните и задълженията на животновъдите, съгласно Закона за ветеринарно-медицинската дейност.

Инж. Красимир Герчев подчерта, че ще бъдат прекратявани договори за предоставяне на общински пасища и мери, в случай че бъдат констатирани нарушения от страна на животновъдите и ще бъдат налагани глоби.

Добавени коментари

медузооо публикува:
31 Март 2018 | 17:50
Тава ти беше и лебо и бобо, до тука я докара нещасник негодне, ама и аапартемно дека го открадне през нусо че ти излезе, свраши се ваща крадци долни!
Grajdanin публикува:
30 Март 2018 | 22:35
Oti pa ne si ebete putkata maichina otrepki le ve videhme kolko struvate
Мющероя публикува:
29 Март 2018 | 18:54
Вище го само тоя втория отлявата страна, от кой егрек са го измакнали? Толкова ли я закъсахме?!
Гошо публикува:
29 Март 2018 | 18:50
Абе хора, как безгръбначни ще се оправят с животни, защо само се хабим да си мислим че нещо ще се промени, то ще се промени ако дойде ПИНОЧЕТ.
Митреото публикува:
29 Март 2018 | 15:50
Дано Бангеевия боклук че оправи Сичко вече и от животновъдство разбира този крадец .този освен да реже частните гори незаконно за друго не го бива.
Фифи публикува:
29 Март 2018 | 15:46
На кмета му е на кура на него джоба му е пълен!!!
ГОРСКИ публикува:
29 Март 2018 | 12:41
КМЕТЕ ДАНО СИ УДЪРЖИШ НА ДУМАТА НАРУШИТЕЛИ ДАЛ ГОСПОД

Добавете Вашия коментар

TOP