Кметът на община Гоце Делчев, избраните общински съветници и кметове на кметства положиха клетва

09 Ноември 2015 | 16:18
0 коментара
Общество
Кметът на община Гоце Делчев, избраните общински съветници и кметове на кметства положиха клетва

Първо заседание проведе днес новият Общински съвет в Гоце Делчев, съобщиха от пресцентъра на Общината.

На тържествена церемония, в присъствието на областния управител Бисер Михайлов, кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов, избраните за общински съветници и кметове на населените места Брезница, Борово, Баничан, Буково, Господинци, Корница, Лъжница и Мусомище положиха клетва.

Резултатите от изборите обяви официално председателят на ОИК – Гоце Делчев Мартин Бусаров. Областният управител отправи привествие към всички новоизбрани представители на местната власт и им пожела ползотворна и успешна работа в името на хората. Той подари на кмета на общината Владимир Москов специален знак, който да му напомня за голямата отговорност, която са му гласували хората толкова убедително при проведените избори. На свой ред Владимир Москов призова всички да работят в разбирателство и да се ръководят само и единствено от интересите на жителите на община Гоце Делчев.

По традиция, първото заседание на новоизбрания Общински съвет се ръководи от най-възрастния общински съветник, който бе д-р Елена Аврамова от Реформаторския блок. С тайно гласуване общинските съветници днес избраха свой председател, като кандидатурите за мястото бяха две - на Ангел Гераксиев и Ангел Тунчев. С 16 гласа «За» Ангел Гераксиев отново бе избран за председател и ще ръководи работата на Общинския съвет в мандат 2015 – 2019 година.

Добавете Вашия коментар

TOP