Кметът на община Банско Иван Кадев поздрави за ЧРД проф. Стефка Оникян

11 Август 2022 | 10:41
2 коментара
Хайлайф
Кметът на община Банско Иван Кадев поздрави за ЧРД  проф. Стефка Оникян

Неотменима част от атмосферата на Банско джаз фестивал е един личен празник – рожденият ден на проф. Стефка Оникян, певицата, чийто живот е изцяло и напълно посветен на джаза.

Кметът на община Банско Иван Кадев поздрави за празника и́ великолепната изпълнителка, която с еднаква страст и посветеност пее и преподава вокално майсторство на младите музиканти.

Проф. Оникян и тази година има значимо присъствие на Банско джаз фестивал. Тя е един от двигателите на новия проект на фестивала – „Джаз академия”, където се обучават млади дарования. А специално за сцена „Млади таланти”, проф. Оникян сформира вокално-инструментална група Академия, която се представи със забележителен концерт.

Желаем на проф. Стефка Оникян здраве и активно дълголетие на сцената и като преподавател!

Добавени коментари

Тя НЕ знае и друго. публикува:
11 Август 2022 | 13:42
Тя,например НЕ знае и кой стои зад тези писания.Тя дори НЕ знае,че в Банско живее най-великият "радетел" за добруването на Банско и банскалии-човекът,който осигори маски,лекарства,храни,милиони /левове/помощ на Банско и банскалии.Дори и Джаз-фестивала е благодарение на неговата благословия.Сутрин слънцето ще изгрее само,ако той благослави.Ама какво да ѝ пълним главата на един професор с такъв отново кандидат за депутат,който НИКОГА ВЕЧЕ НЯМА да види Народното събрание? Пуснете го да си фрунди с тротинетката и не му обръщайте внимание!
бам публикува:
11 Август 2022 | 11:37
госпожа оникян дали знае че това е наи гнусният доносник в историята на банско

Добавете Вашия коментар

TOP