Кметът на Дупница алармира за опасни гонки на бившото селскостопанско летище при с.Крайници

07 Април 2024 | 18:15
1 коментара
Общество
Кюстендил
Кметът на Дупница алармира за опасни гонки на бившото селскостопанско летище при с.Крайници

Кметът на Дупница Първан Дангов алармира, като се обърна към полицията и прокуратурата на пресконференция, а и предостави клип на медиите, за опасни гонки, дрифтове и демонстрации на бившото селскостопанско летище край с.Крайници, което не е действащо и в експлоатация. По над 200 човека се събират в събота и неделя на летището за незаконни гонки, установил лично градоначалникът.

Пистата на летището е дълга към 2,5 километра .Много е удобна за екстремно каране, за гонки, дрифтове, дръпвания и различни демонтстрации. Това е опасно. Любители на високите скорости от Дупница, Благоевград, Самоков, Бобов дол и Кюстендил идват на летището край Крайници. За организацията на такива събития е нужно да има осигурена охрана, медицинска грижа. Кой се грижи колко близо до колите стоят зрителите на подобин демонстрации? Ако стане инцидент, кой бъде виновен? И всички участници в гонките създават предпоставка за инциденти, каза Дангов. 

До днес обаче няма раакция и взето отношение по неговия сигнал

БНР/Георги Даскалов, снимка:БТА

Добавени коментари

UMV публикува:
07 Април 2024 | 22:31
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://use.my/bman

Добавете Вашия коментар

TOP