Кметът на Благоевград Атанас Камбитов: Най-големият успех за мен и екипа ми през този мандат са резултатите от Националната програма за енергийна ефективност

12 Септември 2015 | 11:23
2 коментара
Общество
Кметът на Благоевград Атанас Камбитов: Най-големият успех за мен и екипа ми през този мандат са резултатите от Националната програма за енергийна ефективност

Удовлетворен съм от отличието "Ефективно управление на европроекти", то е още един повод за самочувствие. Това каза за "Фокус" кметът на Община Благоевград Атанас Камбитов във връзка с наградите "Кмет на годината".

"Това повече е оценка за екипа, защото няма как един ръководител да бъде ефективен, ако екипът не е работещ. Колкото и да е работещ екипът, той няма как да бъде успешен, ако няма подкрепата на хората. Показахме с резултатите, че имаме подобна подкрепа", заяви Камбитов.

Той подчерта, че Община Благоевград е от общините, които са завършили всички проекти в срок, проверени, без нито една корекция.

"Това е много показателно за добра работа. Нашата гордост са резултатите постигнати по Националната програма за енергийна ефективност. Имаме над 150 договора, но не е важна цифрата. Зад тези 150 договора стоят над 7 500 домакинства. Над 20 000 души повярваха на общината, в добра комуникация са с нея и заедно постигнахме тази награда. Тя е най-вече за тях", посочи Атанас Камбитов.
По думите му, най-големият успех за него и екипа му през този мандат са резултатите по Националната програма за енергийна ефективност.

"Направихме нещо, което общините в момента го правят. Те подписват договори, а ние откриваме санирани блокове. Много са ползите и става дума за една нулева година", отбеляза Камбитов.

Той добави, че над 90 млн. лева са влезли директно в малкия и средния бизнес.

"Това ни дава възможност да променим и града като визуализация и да го превърнем в един модерен европейски град", допълни кметът на Благоевград.

Добавени коментари

до стойчо публикува:
14 Септември 2015 | 11:13
ТИ КАТО СИ МНОГО КАДЪРЕН ОТВОРИ ФАБРИКИ И НАЕМИ ВСИЧКИ БЕЗБОТНИ И ПЕНСИОНЕРИ!
СТОЙЧО публикува:
12 Септември 2015 | 15:36
КАКВО ГО ЧАКА НАРОДА ОЩЕ ЧЕТИРИ ГОДИНИ , ДУПЕ ДА МУ Е ЯКО, НАЛИ ЧУВСТВАТЕ НА ГЪРБА СИ ВСЕКИ ДЕН ДОБРОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ГРАДА НИ , ЗАПЛАТИ ПО 300 ЛЕВА ,ПЕНСИЙ ПО 150 - 200 ЛЕВА , МАСОВА БЕЗРАБОТИЦА, КОЕ МУ Е ДОБРОТО !

Добавете Вашия коментар

TOP