Кметът на Банско Георги Икономов се срещна със 17 безработни лица, наети по нова програма за заетост

01 Юли 2015 | 18:46
13 коментара
Общество
Кметът на Банско Георги Икономов се срещна със 17 безработни лица, наети по нова програма за заетост

От днес 17 безработни от Община Банско започват работа по проект „Подкрепа за заетост” по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”. Кметът Георги Икономов представи пред назначените параметрите на програмата, техните функции и задължения и ги призова да бъдат отговорни и активни при изпълнение на работните им отговорности. 

Проектът се осъществява в партньорство между областната администрация и община Банско, като наетите безработни лица ще осъществяват превантивни дейности за защита от бедствия и преодоляване на потенциалния риск от наводнения. Ще бъдат извършвани дейности по почистване на речните корита и деретата на водните басейни във и извън населените места на територията на общината.

Работните места са разпределени съобразно големината на населеното място в рамките на общината и необходимостта от превантивни мерки.

Кметът на Банско Георги Икономов се срещна със 17 безработни лица, наети по нова програма за заетост

Добавени коментари

!!! публикува:
05 Юли 2015 | 21:08
А бе,боклук,кой те пита кой от коя партия е?Като си толкова отворен напиши ги поименно с партиината им принадлежност!Тук не става въпрос за партия!А защо се използва тежкото социално състояние на тези хорица,за да гласуват на есен за герб!Защо не ги потърсиха преди 4 години,а сега-когато предстоят местни избори?Добре-дайте им работа,но не ги принуждавайте да гласуват за мръсната ви партия!!!
чоче, публикува:
03 Юли 2015 | 00:27
на тази снимка има хора от вмро,на сдружението ,на бсп и на единно банско.Зле си запознат.Чоче,при това разнознаване как не можа да си разпознаве членовете
Банско публикува:
03 Юли 2015 | 00:21
Г-н Икономов е бъдещия кмет на Банско и не само за този мандат.Драскачите ще се побъркат,но това е истината.Успех на г-н Икономов!
Мнение публикува:
01 Юли 2015 | 23:34
С думи не може да се опише наглостта на герб.Не,че е лошо да помогнеш на хора в беда/без работа/.Но прави впечатление,че ЧЕТИРИ ГОДИНИ ТЕЗИ МАЙМУНИ ГИ НЯМАШЕ НИКАКВИ.СЕГА КАТО НАБЛИЖИХА ИЗБОРИТЕ СЕ НАСРАХА С ИНИЦИАТИВИ-ТО НЕ СА СРЕЩИ ПО МАХАЛИ И ПАЛАНКИ,ТО НЕ СА МЕРОПРИЯТИЯ ЕДНО СЛЕД ДРУГО,ТО НЕ Е ПОКАЗНОСТ НА КМЕТА КЪДЕ БИВА И КЪДЕ НЕ БИВА...ЗАЩО ТОЗИ ТЪПУНГЕР СИ МИСЛИ,ЧЕ БАНСКАЛИИ ПАСАТ ТРЕВА НА ЛИВАДИТЕ,НА КОИТО ВЛАДО БЕГОВ ВЗЕ ЕВРОПЕЙСКИТЕ СУБСИДИИ И СЕГА ТАМ РАСТЪТ САМО МАГАРЕШКИ ТРЪНИ!!! ТА НЕ САМО БЕЛИЯТ ЦИГАНИН,АМИ И ГОЛИЯТ ОХЛЮВ СЕ ПАЧИ ПО СНИМКИТЕ!!!
ана публикува:
01 Юли 2015 | 22:12
не бих коментирал ако не пзнавам хората който са назначени,,,,,,кмете и зам кмете....как хора с телкови решения и инвалиди ще я вършат тая работа.....не ви ли срам само заради изборите ли го правите
anonimen публикува:
01 Юли 2015 | 21:49
kakto e trugnalo toshe belia ciganin che dokara i rodata ot satovcha na rabota v obshtinata
Q публикува:
01 Юли 2015 | 21:39
Seedno e ! Chekame eseneshhcha noviq kmet i da se maanaa tiq pederasi ot gerb
Maria публикува:
01 Юли 2015 | 21:37
Хахахахаааа, каквото и да направи Георги Икономов, няма никакво значение,защото след изборите,,той си тръгва!
ГЕОРГИ публикува:
01 Юли 2015 | 21:35
МУШЕНИЦИ!
Димитър публикува:
01 Юли 2015 | 21:34
Георги Икономов и Александър Мацурев са най-голямата измет, която може да съществува! Не ви ли е срам банскалии??? Да ви упвавлява такава зган?
Banskaliq публикува:
01 Юли 2015 | 21:30
Bokluci !!!
banskalia публикува:
01 Юли 2015 | 20:03
i na belia ciganin toshe semerdjiov dedomu le sa naznachili na rabota i eden malumnik na ime kraliugo evala ti shiban kmete samo malumnici prostaci i piqnici ot groshe naznachavash za rabota
Чоче публикува:
01 Юли 2015 | 19:09
Всички са членове на герП други нема като ги гледам

Добавете Вашия коментар

TOP