Кметът на Банско Георги Икономов с приз за най-значим принос за развитието на туризма за 2016 г.

24 Ноември 2016 | 15:57
5 коментара
Общество
Кметът на Банско Георги Икономов с приз за най-значим  принос за развитието на туризма за 2016 г.

Кметът на община Банско Георги Икономов бе награден за „Кмет на 2016 г. с най-значим принос за развитието на туризма“. На тържествена церемония, Българската хотелиерска и ресторантьорска организация раздаде годишните си награди за професионални постижения в областта на туристическия бизнес.  Зам.-кметът на Банско с ресор туризъм - Александър Мацурев, прие отличието от името на кмета, дадено за усилията и постигнатите резултати за популяризирането и развитието на туризма в Банско.

Церемонията за връчване на годишните награди на БХРА бе открита от министъра на туризма Николина Ангелкова, която сподели пред гостите от бранша, че „Наградите на БХРА са символ на висок професионализъм в туристическия сектор и са особено ценни, защото се връчват от колеги на колеги". Сред гостите на събитието бяха още министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова, заместник-министърът на околната среда и водите Атанаска Николова, председателят на Комисията по икономическа политика и туризъм в Народното събрание Петър Кънев, представители на браншови структури.

БХРА е първата професионална организация в България, която от 1996 г. връчва Годишни награди за най-добри постижения в областта на хотелиерството, мениджмънта и ресторантьорството.

Кметът на Банско Георги Икономов с приз за най-значим  принос за развитието на туризма за 2016 г.
Кметът на Банско Георги Икономов с приз за най-значим  принос за развитието на туризма за 2016 г.
Кметът на Банско Георги Икономов с приз за най-значим  принос за развитието на туризма за 2016 г.

Добавени коментари

Мито публикува:
25 Ноември 2016 | 15:23
Еии вижте ги кви педалски усмивки имат и двамата.Тия че развалаа сичко бе не само тава,тия ебаха мамата на Банско и са застанали да се усмихваа!Мръсни долни пумии не ви е мястото там изчезвайте ебани задници!
banskalia публикува:
25 Ноември 2016 | 00:46
tia bokluci na snimkata deto sa razvaliha bansko ikonomovata kurva zaedno s to gologlav pedal razvalia si klub bansko sega razvaliha i futbolnia kluba da sa ni chestiti na bansko vsichki shibani preudanci nachelo s kurvata georgi angelov maznika dolen
Пешо публикува:
24 Ноември 2016 | 20:51
Той махни че така си го хвалят ама и не спира да краде и граби тоо пумяр.Много му знае устата иначе а е пълен путьо!И плешивеца до него и той със същите маниери тоо посерко долен.Еи хора отворете си малко очите бе той ве краде и ви се смее.Иначе си купуваме къщи в Италия и строим къща в Банско?С кви средства бе ДЕДЕСАР скапан?Какъв принос имаш ти за града бе мишко мизерна?Требува пушка да пукне та дано пукнете и вие двамата боклуци!ч
Учуден публикува:
24 Ноември 2016 | 19:53
Не разбирам какво е това величаене?!Той е избран,за да работи за благото на града,да не кажа на гражданите,защото те го намразиха с неговото поведение гербаджииско.Ами ако не работи -да се маха!Чистачките чистят града-Икономов го прави чист!Цеко организира световни купи-Икономов допринася за туризма в Банско!Само го хвалите и изтъквате незаслужено.Само му лижете задника,а той се перчи като пуяк.Та и тоя гол охлюв покрай него.Като,че не го знаем кой е и какъв е!
Гошо публикува:
24 Ноември 2016 | 18:41
Къв значим принос бе,тоо педал еба майката на всичко!А и Окапалия педерунгел,и той се лези там!Дееба мама ви и мършите скапани деба!

Добавете Вашия коментар

TOP