Кметът на Банско Георги Икономов с поздравителен адрес по повод Петровден

29 Юни 2017 | 00:36
5 коментара
Общество

Уважаеми съграждани,

Скъпи именници,

29 юни е денят, в който почитаме Светите апостоли Петър и Павел. Църковният празник е наричан от народа ни Петровден, един от най-почитаните празници през лятото.

На този ден Светата Църква възпоменава страданията на светите славни апостоли Петър и Павел, наричани от нея първовърховни първопрестолници и вселенски учители. Светци, завещали ни основните правила на християнската вяра и живот чрез  неуморимия им труд за разпространение на Божието слово.

На именниците пожелавам винаги да бъдат закриляни и напътствани от своите светци, много успехи и щастливи моменти с близки и приятели.

В днешния празничен ден, църквата „Св. Св. Петър и Павел” в град Добринище празнува своя храмов празник. Желая на всички миряни и жители на града здраве, радости и божия благодат!

Честит празник!

ГЕОРГИ ИКОНОМОВ

КМЕТ НА ОБЩИНА БАНСКО

Добавени коментари

Пфф публикува:
29 Юни 2017 | 17:53
Мишка окапала да ти еба майката гнасана
Росен публикува:
29 Юни 2017 | 16:54
Кой поздравяваш само незнам?То никой не иска да те види,ти поздравяваш.Много хора предаде и обиди ти маймуно нещастна,но Видовден идва,още малко само!Тик-так-тик-так,после лизач мръсен ще ревеш много!Такав като теб дебил,и толкова прост се ражда едно на сто.Още малко ти е........
Обърнете внимание... публикува:
29 Юни 2017 | 14:37
...че колкото по-често ни го навират в очите - толкова по-гнусен ни изглежда.Пък и с тази писалка на Кирил и Методий ли се прави -не знам.Това знае само пикливата и смрадлива Пи аР-ка,която му аранжира фотосесиите!И изявите му!Добре е така да продължават!
Dane публикува:
29 Юни 2017 | 13:27
Nema takav bokluk kato too
Биг публикува:
29 Юни 2017 | 13:13
Страшно грозна и нагла мутра,крадливият кмет на Банско,рекетьор,и спонсор на криминалният контингент,заедно със шефа на полицията Костюмо!Евала ви мърши долни и продажни!

Добавете Вашия коментар

TOP