Кметът на Банско Георги Икономов подписа договори за назначение на 13 безработни лица

21 Октомври 2016 | 10:38
3 коментара
Общество
Кметът на Банско Георги Икономов подписа договори за назначение на 13 безработни лица

Кметът на община Банско, Георги Икономов, подписа трудовите договори на тринадесет безработни лица, жители на общината. Назначенията са в изпълнение на регионална програма за заетост, финансирана от Министерството на труда и социалната политика.

Под контрола на общинските служители, регистрираните в местното Бюро по труда трайно безработни,  ще извършват дейности по почистване на отводнителни канали и други обществени площи за срок до 31.03.2017 г. Мярката се реализира като инструмент за регулиране на заетостта сред уязвимите групи чрез разкриване на нови работни места.

Добавени коментари

Чоче публикува:
23 Октомври 2016 | 16:23
Абе фногУ е отслабнал тоо нерез бре, я му запрете ебането че земе да се скрие ептен до друзите избори, шче праите сетне незнам ??
Отговор публикува:
22 Октомври 2016 | 08:35
Не се хабете!Не задавайте въпроси на стара статия с днешна дата!Статията е ПРЕПЕЧАТАНА от МИНАЛО събитие!Така се прави пред избори!
Въпрос публикува:
21 Октомври 2016 | 12:53
Много хубаво!Похвално!Но защо сега бре,кмете?Иде зима.Какви канали ще чистим през зимата?!Къде бяхте ДО СЕГА???А освен зима идват и ИЗБОРИ!А на вас ви трябват гласове.Тези изстрадали хорица и техните семейства ще са ви благодарни и от благодарност ще гласуват за вас,но не пропускайте да им напомните коя е правилната бюлетина!

Добавете Вашия коментар

TOP