Кметът Методи Байкушев се глези с кафе за 100 кинта в ултраскъпарско заведение на Нотариуса ВИДЕО

10 Март 2024 | 21:26
6 коментара
Общество
Благоевград
Кметът Методи Байкушев се глези с кафе за 100 кинта в ултраскъпарско заведение на Нотариуса ВИДЕО

Кмет на ПП-ДБ се глези с кафе за 100 кинта в ултраскъпарско заведение на Нотариуса!!!

Клипът е публикуван на официалната страница на кафенето на покойния Божанов - "Espresso Cultura-Specialty Coffee" през 2019 г.

Настоящият кмет на Благоевград Методи Байкушев е основна фигура в клип, заснет лично от убития Мартин Божанов - Нотариуса, в собственото кафене на покойния посредник в съдебната система, пише БГНЕС.

Клипът, заснет лично от покойния Нотариус, е сниман в ултраскъпото кафене на Божанов на ул. "Съборна" в центъра на София, прочуто с ценоразписа си от 100 лв. за чаша кафе.

 

Във видеото, снимано от Божанов, бариста приготвя чаша кафе специално за Байкушев, който - озовал се в кадър, приятелски се усмихва на Нотариуса, и продължава да очаква сервирането на кафето си.

 

Клипът е публикуван на официалната страница на кафенето на покойния Божанов - "Espresso Cultura-Specialty Coffee" през 2019 г., и е общодостъпен.

На страницата на кафенето са публикувани и множество снимки на Мартин Божанов с различни хора.

Методи Байкушев бе избран за кмет от листата на ПП-ДБ на последните местни избори в Благоевград.

 

източник:БЛИЦ
 

Добавени коментари

Стоян публикува:
11 Март 2024 | 23:35
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://use.my/man
Благоевгадчанин публикува:
11 Март 2024 | 12:56
Какво се кометира,това ли е кафето това е, лицето което пие кафето отговаря ли на описанието на кмета на Багоевград да ,и той не отрича, така че всеки може сам да си прави извода.
112233 публикува:
10 Март 2024 | 23:08
Еййй, много прости загубеняци....! Медиите..., не си ли проверявате преди да пишете глупости?!?
Иван публикува:
10 Март 2024 | 22:25
Елееееее та това си е голем скандал замесиха името на кмета байкушев с мафията на държавата. е нема такава държава нема такъв народ нема такъв кмет. Прокурори съдии кметове адвоката всички в кюпа.
МЕТОДИ МЕТОДИ публикува:
10 Март 2024 | 22:02
АДВОКАТ НА ГЯВОЛА . МЕТОДИ ТОВА Е ИЗЛАГАЦИЯ АКО ВЕРНО С НАТОРИУСА СИ БИЛ БЛИЗЪК ТАЧИ ПРОДАДЕ БИЗНЕСА НА НОТАРИУСА ТАЧИ И КМЕТО СЛЪНЦЕ ПОПАДНАХА ПРЕД КАМЕРИТЕ НА СКАНДАЛНО ВИДЕО. СРАМ И ПОЗОР АКО Е ВЕРНО
Бончо публикува:
10 Март 2024 | 21:38
Ако се загледаш в ценоразписа ще видите че кафето е 5.99

Добавете Вашия коментар

TOP