Кметът Ив. Кадев: Инфраструктурата, здравеопазването, образованието и културата са част от приоритетите ни за 2020 година

07 Януари 2020 | 16:06
1 коментара
Общество

Инфраструктурата, здравеопазването, образованието и културата са част от приоритетите на Община Банско за 2020 година, каза кметът Иван Кадев.

Той допълни, че с новата година и ново десетилетие идва нов етап от развитието на Банско, а градът почита своите традиции.

Една от тях е особено ценна – умението да се съчетава здравословна доза консервативност, предприемчивост и модерност, без да се страда от професионални комплекси или неоправдано самочувствие, обясни Кадев.

„С други думи – направеното до сега добро се поддържа и ще бъде развивано. Започваме нови проекти, подготвяме планове в по-дългосрочен план, разбира се. Надяваме се да работим в нормална обстановка, точни, ясни правила и коректни отношения на всички нива в държавата“, допълни той.

Иван Кадев каза още, че без подкрепа от държавата, плановете на Община Банско ще бъдат просто добри пожелания, а стремежът е градът да продължи да поддържа висок стандарт.

С приемането на още един кръг от Световната купа по ски, курортът се утвърди като дестинация за български и чуждестранни туристи, добави кметът.

Добавени коментари

Коце Дунин публикува:
07 Януари 2020 | 17:03
До сега два месеца нишчо!Чеше да има ревизии, отговорност да се траси за кражбите!Ама тия новите сичките са от старите!

Добавете Вашия коментар

TOP