Кметът Илко Стоянов: Община Благоевград няма средства за издръжка на ФК“Пирин“

15 Февруари 2023 | 18:37
3 коментара
Спорт
Кметът Илко Стоянов: Община Благоевград няма средства за издръжка на ФК Пирин

Община Благоевград не иска акциите на футболния клуб „Пирин“. По-рано днес собственикът Пол Белогур обяви, че се оттегля от клуба и подарява акциите си на общината.

Ето какво каза кметът на Благоевград Илко Стоянов: Благодаря на Пол Белогур за това, което е направил досега за „Пирин“!

Истината е, че Община Благоевград няма средства за издръжка на мъжки футболен отбор.

Организацията и подготовката в ДЮШ, която и досега беше общинска са на високо ниво и това се вижда от резултатите, които постигат децата на Благоевград. В същото време мъжкият футбол е скъп бизнес и не е естествено той да се развива от Общината.

В тази връзка искам да се обърна към цялата общественост с призива всеки да помогне с каквото може, за да запазим „Пирин“, докато успеем да намерим нов собственик на мъжкия отбор!

Добавени коментари

Бобето публикува:
16 Февруари 2023 | 21:36
Уважаеми съграждани,не се заблуждавайте,че този кафъв НИКАКЪВЕЦ ЩЕ ОПРАВИ ОТБОРА И ЩЕ НАМЕРИ ДРУГ СПОНСОР.Неговото основно мото в живата е ДА ПРИБИРА,А НЕ ДА ДАВА.Освен това кой спонсор ще тръгне да издържа отбора,след като знае какво събирателно дружество е кмета.
Росен публикува:
16 Февруари 2023 | 08:32
Илко отпред змия отзад магаре е са да видим как ще се справиш с Пирин
Благоевград за вас е пак Париж публикува:
16 Февруари 2023 | 07:32
Ох котьо сега да видим дали имаш топки; футбола не е като лажата; Джумаята иска Пирин в А група ако не си трагваш преждевременно!

Добавете Вашия коментар

TOP