Кметът Икономов изпя с Ивана „Моя страна, моя България“ по време на „Банско Балкан Фест“

09 Септември 2019 | 10:48
2 коментара
Култура

Сърцата на над 30 000 човека биха в един ритъм във втората вечер на „Банско Балкан Фест 2019“. Голямата българска звезда Ивана вдигна настроението и атмосферата на стадиона бе невероятна.

„Изключително е чувството да пееш за страната си пред хилядната публика и да развееш знамето на Банско, редом до българското. Неповторимо усещане и чест, за които и благодаря!“, сподели развълнуван след грандиозното събитие кмета на община Банско, Георги Икономов.

Курорът Банско и конкретно мястото на събитието се оказаха тесни, за да поберат многохилядната публика, която крещеше и пееше с любимите изпълнители.

Цеца Величкович показа стил и висока класа и подари на публиката най-доброто от сръбската музика, с които категорично взриви нощта.

„Благодаря на организаторите на фестивала и на генералните спонсори, с които вложихме усилия в една цел – забавлението на гражданите и гостите на Банско“, сподели още кмета Икономов.

Кметът Георги Икономов бе поздравен от Ивана, Преслава и Иван Динев – Устата – водещ на фестивала, за това, че Банско е град, пълен със събития, и че точно този фестивал се случва тук, в най-добрия и красив български курорт.

На финала на своето участие, Ивана запя „Моя страна, моя България“ и извика на сцената кмета Георги Икономов, за да развеят заедно българско знаме и това взриви публиката. Под аплодисментите на хилядите, Икономов призова всички да обичат България и не скри радостта си от факта, че фестивалът се радва на толкова много фенове.

Добавени коментари

разложенин публикува:
09 Септември 2019 | 11:41
Мамооооо, ми ф разлок кога че дое, ели само зурни че слушаме
Истината публикува:
09 Септември 2019 | 11:24
Тия йопета от Банско хилядите ги нямат за нищо.30 000 хаха.

Добавете Вашия коментар

TOP