Кметът Георги Икономов и председателят на ОбС - Банско Владимир Колчагов взеха участие в Областен съвет за развитие на област Благоевград

11 Май 2015 | 18:09
1 коментара
Общество
Кметът Георги Икономов и председателят на ОбС - Банско Владимир Колчагов взеха участие в Областен съвет за развитие на област Благоевград

    По покана на председателя на Областния съвет за развитие и Областен управител на област Благоевград – Бисер Михайлов, представители на всички 14 общини взеха участие в разширеното заседание на съвета, което се провежда в Банско на 11 и 12 май 2015г. Като домакин на срещата, кметът Икономов поздрави присъстващите председатели на общински съвети, експерти на Областната и общински администрации, представители на неправителствени организации и социално-икономически партнъори.

   На заседанието всички общини представиха своите оценки на общинските планове за развитие за периода 2007-2013г., кои са изпълнените приоритети  и стратегически цели, както и евентуалните пропуски през изминалия програмен период. Бяха  обсъдени  и възможностите за общините от Благоевградска област в новите оперативни програми, по които ще може да се кандидатства.

В програмата за втория ден на Съвета ще бъдат маркирани стартегическите проекти на общините, предложени да бъдат включени в целенасочената инвестиционна програма на Правителството за стабилно развитие на Република България за периода 2014-2018. Ще бъде дискутирана и Областната стратегия за развитие на социалните услуги в Област Благоевград за периода 2016-2020г.

Добавени коментари

яне публикува:
11 Май 2015 | 20:35
Е ЗАЩО СЪОБЩАВАТЕ САМО ЗА ТОЗИ МАФИОТ.ТА ВСИЧКИ КМЕТОВЕ НА ОБЛАСТА СА БИЛИ НА ТАЯ СРЕЩА.ЗАЩО НЕ ПИШЕТЕ ПРИМЕРНО ЗА КМЕТА НА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ,НА ПЕТРИЧ,НА САНДАНСКИ,НА РАЗЛОГ А ПИЩЕТЕ САМО ЗА ТОЗИ СЕЛЯНИН.КОЛКО ВИ ПЛАЩАТ ЗА ДА ПИШЕТЕ САМО ЗА ТЕЗИ СЕЛЯНИ ОТ СЕЛЖЕТО банско?

Добавете Вашия коментар

TOP