Кметът Георги Икономов и деца с еко акция в Пирин

22 Септември 2019 | 12:15
7 коментара
Общество

Децата от училищата в Банско и Добринище се включиха масово в изписването на 60 табели с еко-послания, които заедно с Георги Икономов, поставиха по дърветата в Национален парк "Пирин".

Като част от инициативите на Общината по проект "неРазделно Банско", бяха изработени дървени табели, на които учениците запечатаха призивите си към хората, които отдъхват в гората, правят пикници и биваци и оставят след себе си грозна следа. Начално училище "Св. Паисий Хилендарски", Средно училище "Неофит Рилски", Гимназия по електроника и електротехника, Гимназия по горско стопанство и Основно училище "Св. Климент Охридски" в Добринище, със свои представители, бяха на импровизиран поход в Национален парк Пирин, за да поставят табелите. Те се радваха на присъствието на Георги Икономов, който използва всеки свободен момент да бъде сред природата и е ревностен защитник на любимата си планина и посрещнаха с овации думите му:

"Няма по-голяма мощ от общите призиви на нашите деца, за които природата е единствен дом. Няма по-силен учител от собствената ни съвест, че опазването и зависи от нас самите. Освен от уважение и обич, природата не се нуждае от нищо друго, което носим със себе си. Нека това се превърне в традиция и да опитаме да чуем децата си, които с изработването на табелите, заживяват с посланията им."

Добавени коментари

Към "кака" Авросия1 публикува:
23 Септември 2019 | 11:01
Пиш каквото иска!Но знай,че още малко ти остана! После така ще огризеш дървото,че никой няма да си спомни за тебе.Независимо спечелили или не!Кучко мръсна,миризлива како!Ще съжаляваш за тия обиди!
Кака публикува:
23 Септември 2019 | 09:22
Миличките ми, прости простаци и тъпи тъпаци, изливайте помия против Жоро Икономов, продължавайте, смело напред! Само че пиленца сладки, когато минат изборите да не ми плачкате - от сега ви казвам, ще бъдете смачкани и изринати където ви е мястото. Без Жоро Икономов градът ви ще заприлича пак на кочина, но пък не се знае - може така да ви харесва!!! Вещица ли ми казвахте, баба Яга ли? Миличките ми, аз съм по - страшна от тях, ще го разберете скоро. Лесните сте за отвяване, но още не го знаете. Айде че ми омръзна от селяндурските ви маниери, бай бай!
Заповед с изх. Номер РД 12-75 .27. на Кмета на Банско публикува:
22 Септември 2019 | 16:41
Заповядвам Децата всяка вечер да им се прочита по една приказка за лека нощ свързана с името на кмета като аз да го играя турбалан Вечното баба Яга и там изберете си 7 човека от придворните ми палета за джуджета Утвърдил Баба Яга
Обяснение публикува:
22 Септември 2019 | 15:57
В коментари на негови "симпатизанти" /разбира се до като е на власт/ - много често питат "Ама от къде тази злоба?", "Ама защо толкова го плюете"....Ами сами си го правите като за щяло и не щяло ни го навират под носа.А той толкова смърди...Ужас! А те нямат мярка! Икономов-това.Икономов онова.Стига бе-ние виждаме,не сме кьорави за разлика от вас!Сами си допринасяте,за да го намразваме все повече и повече! Повръща ни се като го гледаме на всякъде!
Добри публикува:
22 Септември 2019 | 13:32
Георги Икономооф е ГУВРЕ! Единствената професия която нестана е генеколог и то безплатен! Впрочем за него всичко е безплатно, защото зад гърбо си има цел общински бюджет! С него си построи кашча, с него си прави личен ПИАР, пътува си по свето, оди си по кръчми.. и мн. други! Но но но дойде време да си платиш сметката Джьоре, сметката за всяка мизерия шо напри и всяка улица дето не напри!
Иво публикува:
22 Септември 2019 | 13:21
Навсякъде се снима с хора които не го понасят за да излиза, че са с него. Възползва се от това, че на хората им е неудобно да му откажат да се снимат с него и веднага ги е изтапанчил във фейсбук. Да знаете, че покаже ле се некаде на снимка с некой, значи тоо некой го мрази! Вече се убедих!
Венета публикува:
22 Септември 2019 | 13:09
Този Икономов ще ни умори от себе си вече! Феисбук, пиринско, Струма, където отвориш все е той. Навсякъде е снимки с деца, баби, хора състезания, проведени или провалени. Осем години е заключил общината и не пуска никой да влезе, ходи само по улица Гоце Делчев, ама сега ни внушава, че е близо до хората! Ей, писна ми да го гледам този лицемерен тип!

Добавете Вашия коментар

TOP