Кметът Димитър Бръчков започна третия си мандат

15 Ноември 2023 | 10:55
0 коментара
Политика
Благоевград
Кметът Димитър Бръчков започна третия си мандат
Кметът на община Петрич Димитър Бръчков положи клетва и подписа клетвения лист за новия си управленски мандат, получавайки и символите на местната власт.
Това направиха също избраните общински съветници и кметове на села за мандат 2023/2027 г.
Първото заседание на Общински съвет откри областният управител Мария Димова. „Вярвам, че ще надграждате направеното до момента. Вярвам, че с обединени усилия и обща воля ще успеете да реализирате множество проекти“, каза г-жа Димова.
В приветствените си думи кметът посочи, че предстоят предизвикателствата на новия мандат, които ще изискват избор на правилните управленски механизми, а приоритет ще останат конструктивните и добре аргументирани предложения. „Със сигурност ще трябва да продължим механизма на стабилност и упоритост, защото сме отличници в регионален и национален план по отношение на успеваемостта по европейски програми. Този път ще запазим“, каза Димитър Бръчков.
Диалогичност, огромна доза решителност, лична и професионална ангажираност – това пожела кметът Димитър Бръчков.
Минути по-късно инж. Светла Данаилова беше номинирана за председателското място в Общински съвет. Тя получи подкрепата на 23-ма съветници. “Нека работим в екип, независимо от политическите си пристрастия, за да се поздравим след 4 години с един успешен мандат”, бяха думите на инж. Данаилова.
Успешен мандат!





Може да бъде изображение с 13 души и текстово съобщение

Добавете Вашия коментар

TOP