Кметът Димитър Бръчков участва в Общо събрание на Съюза на международните превозвачи

27 Ноември 2017 | 23:04
0 коментара
Общество

Кметът Димитър Бръчков участва в Общо събрание на Съюза на международните превозвачи


В залата се обсъждаха последните предложения за законодателни промени от ЕК и по – специално предвижданите промени в пакет „Мобилност” на Европейската комисия.
На срещата присъстваха представители от над 400 транспортни фирми членове на сдружението. Форумът уважиха също заместник – министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията г-н Ангел Попов, изпълнителният директор на Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация” г-н Красимир Сребров, кметът на община Петрич г-н Димитър Бръчков и г-н Христо Христов – член на УС на Конфедерацията на индустриалците и работодателите в България (КРИБ) и председател на транспортния комитет към КРИБ.
Председателят на УС на Съюза на международните превозвачи Ангел Траков и изпълнителният директор Йордан Арабаджиев засегнаха теми, изключително важни за транспортния сектор в България и ЕС. Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията в лицето на заместник – министър Попов участва активно в дискусията в обсъждането на проблемите на превозвачите. Изпълнителният директор на Съюза на международните превозвачи г-н Йордан Арабаджиев изрази благодарност на Община Петрич в лицето на кмета Димитър Бръчков за оказаното съдействие по време на стачните действия на гръцките фермери, които затвориха за преминаване ГКПП Кулата – Промахон. Припомняме, че тогава Община Петрич създаде организация за транспортиране на шофьорите, останали на гръцка територия в дните на блокадата. През последните няколко години Съюзът на международните превозвачи затвърди позицията на най-голямата браншова организация в сферата на автомобилния транспорт в страната.

Добавете Вашия коментар

TOP