Кметът Димитър Бръчков е в нокдаун! Трети кръг на влияние се появи в ГЕРБ-Петрич!

11 Юли 2023 | 12:31
4 коментара
Политика
Благоевград
Кметът Димитър Бръчков е в нокдаун! Трети кръг на влияние се появи в ГЕРБ-Петрич!
Кметът Димитър Бръчков е в нокдаун! Трети кръг на влияние се появи в ГЕРБ-Петрич!

Предстои зрелищен политически спектакъл в община Петрич! "Двама се карат, трети печели". Четрири месеца преди местните избори се появи трети кръг на влияние в редиците на ГЕРБ в община Петрич.

Според източник на Pirinsko.com, вчера изненадващо в офиса на ГЕРБ-Петрич се появи бившият партиен лидер Димитър Танев, който с присъствието си е показал, че идва края на едно вече опорочено управление в южната община. Димитър Танев е от основателите на ГЕРБ в Югозапада и един от най-влиятелните личности сред политиците и бизнесмените в Петрич. Именно той е виновникът Димитър Бръчков да бъде кмет на най-скандалната община в Пиринско.  ГЕРБ - Петрич е в нокдаун предизвикан от вътршнопартийни интриги, готови на всякакви коалиции, ляво, център, дясно, за да превземат общината под "Беласица".

Към днешна дата активисти на ГЕРБ коментират пред петричани, че пoлoжeниeтo e пo-злe дoри oт тoвa, кoeтo ce кoмeнтирa в публичното пространство. Упрaвлявaщитe дoceгa уcпявaли дa прикрият някoи иcтини зa cъoтнoшeниeтo нa cилитe, влacт – oпoзиция, нo имa прoучвaния зa вътрeшнo пoлзвaнe, кoитo гoвoрят зa иcтинcкa кaтacтрoфa. Oттaм и гoлeмият cтрaх, чe aкo трита кръга на влияние в ГЕРБ-Петрич не се обединят за избoрите, и тe ce прoвeдaт чecтнo и пo прaвилaтa, щe лъcнe грaндиoзният прoвaл нa нaлaгaния прeз пocлeднитe някoлкo гoдини мoдeл на изборната измама "бръчи".

Добавени коментари

драган публикува:
12 Юли 2023 | 09:24
Време е за нов кмет на община Петрич ! Стига с това порочно управление на града !
Петрич публикува:
11 Юли 2023 | 16:53
Организирана медийна атака от джуджето Минев и компания.
смуков публикува:
11 Юли 2023 | 14:28
само знам че ще разсипат партията в петрич така беше и в банско силни задружни и после финал. сега същото се получава и в петрич . росен желязков си каза с бръчков нема как да продължи герб да управлява. скандалите и разправиите не водат до добро а само разединение.
Любомирчо публикува:
11 Юли 2023 | 14:10
Истината е една , има завера между Танев и Марио Минев . Сдружили са се. Но няма да успеят и в това начинание.

Добавете Вашия коментар

TOP