Кметът д-р Атанас Камбитов в Сандански: ПП ГЕРБ успя да покаже, че дава път на младите хора и примерите за това са много

27 Февруари 2016 | 18:30
0 коментара
Общество
Кметът д-р Атанас Камбитов в Сандански: ПП ГЕРБ успя да покаже, че дава път на младите хора и примерите за това са много

Радвам се ,че получих покана да бъда част от Зимния университет на МГЕРБ. С тези думи кметът на Община Благоевград д-р Атанас Камбитов се обърна към присъстващите на форума, предаде репортер на Pirinsko.com.

По думите на Камбитов на миналото издание на университета, провело се във Врана, е имал възможността да обсъди с младите членове на партията какво прави Община Благоевград, как го прави и какви са целите ѝ.

"Общо взето нищо ново и по-важно не мога да кажа за времето, което измина оттогава до днес. Тук е мястото да изкажа благодарността си към МГЕРБ- Благоевград, които ми оказаха страхотна подкрепа по време на кампанията за местните избори, на които бяха преизбран за втори мандат. Животът не е само розов и добър и в края на краищата в арсенала на всеки човек трябва да има различен вид оръжия, но по-важно е къде и как ще използва наученото”, заяви Камбитов и допълни, че ГЕРБ доказа, че дава път на младите хора. Най-голямата гордост за един родител са децата – това е нашата мотивация, защото Вие ще наследите това, за което работим всички ние.

Кметът на Сандански Кирил Котев приветства присъстващите и ги призова да продължават своето развитие.

„В повечето от другите партии не съществуват младежки организации. Това, което ще научите тук, може да Ви помогне за бъдещето Ви развитие. Вашата енергия допринася за силата на ГЕРБ.

Народният представител и областен координатор на ГЕРБ в Благоевград Даниела Савеклиева бе категорична, че ГЕРБ подкрепя младите хора. „Ние подкрепяме Вашия ентусиазъм“, каза тя.

Според представителя на фондация „Ханс Зайдел“ Богдан Мирчев това, че ГЕРБ вече има кмет в Сандански е нагледно доказателство как се развива ГЕРБ и какво постига партията в регионите. „Целта на тези университети е да ви дадем възможност да научите много неща, свързани с политика, от хората, които правят политика“, каза Мирчев.

"Вече осем години МГЕРБ като активна част от ГЕРБ показва едно лице, с което всички ние можем да се гордеем. Това каза председателят на МГЕРБ и народен представител Георг Георгиев по време на VII-ия Зимен университет на МГЕРБ.

Георгиев подчерта, че младежката организация на ГЕРБ е авангардът и бъдещето на партията.

„За да постигнем целите си, трябва да си дадем сметка, че носим голяма отговорност. Водещото за ГЕРБ винаги е било да работи за стабилността и развитието на България. Всеки от Вас трябва да предаде посланията и знанията от контакта си с живия политически живот, който имате в момента, да го предаде нататък“, подчерта лидерът на МГЕРБ.

Добавете Вашия коментар

TOP