Кметът Атанас Стоянов открива Sandanski Open II

13 Октомври 2020 | 20:55
0 коментара
Спорт

Кметът на Сандански Атанас Стоянов ще присъства на откриването на предпоследния турнир на семейната тенис и СПА верига Уикенд тур за 2020 – Sandanski Open II. В събота в 9:00 сутринта той ще удари първа топка на кортовете към Интерхотел Сандански и ще поздрави рекордните 60 участници в надпреварата, дошли от всички краища на България. Любителският тенис турнир се провежда в града за осма година и популяризира региона като туристическа дестинация в цялата страна. Затова от община Сандански ще обърнат специално внимание на състезанието и ще подкрепят участниците.

Sandanski Open II ще продължи от 16 до 18 октомври, като в петък ще се проведат официалните тренировки. В събота са мачовете в групите от турнира на сингъл мъже и жени, а в неделя са елиминациите на сингъл и турнирите на двойки мъже и смесени двойки.

В събота вечерта състезатели и гости са поканени на официална вечеря със специална фолклорна програма и участието на диджей. Община Сандански подарява на всички от Sandanski Open II ваучери за посещение на епископския комплекс с базилика в града.

Организаторите от Уикенд тур са се погрижили за изненади и по време на надпреварата. През двата дни от състезанието тенисистите и техните близки ще трупат енергия със скара, осигурена от „Братя Узунови“, а от фирма „Китанови“ ще доставят достатъчно бира. По традиция състезатели и гости ще разпускат в СПА центъра на Интерхотел Сандански и ще възстановяват от емоциите и умората във външните и вътрешния минерални басейни, а може да се възползват и от предлаганите хидро терапия, масажи и СПА терапии.

Награждаването на победителите в Sandanski Open II ще бъде в неделя в 17:00 часа, а участниците в общата снимка ще получат награди от домакините – ваучери за почивка в Интерхотел Сандански.източник:Пирин спорт

Добавете Вашия коментар

TOP