Кметът Апостол Апостолов: През 2017 година в Община Симитли се очаква да бъдат инвестират близо 20 милиона лева по различни програми и проекти

03 Януари 2017 | 09:31
0 коментара
Общество
Кметът Апостол Апостолов: През 2017 година в Община Симитли се очаква да бъдат инвестират близо 20 милиона лева по различни програми и проекти

През 2017 година в Община Симитли се очаква да бъдат инвестират близо 20 милиона лева по различни програми и проекти. Това каза в интервю за „Фокус“ кметът на Общината Апостол Апостолов.

Той отбеляза, че правейки си равносметка за отминалата 2016 година би могъл да каже, че тя е била доста успешна за Община Симитли.

 Реализирахме доста инфраструктурни проекти на територията на цялата община, във всяко едно малко населено място. Отделно от това бяха отрити обекти, които бяха започнати през 2015 година, като един от тях е спортния комплекс в град Симитли. Успяхме да кандидатстваме с общо 18 проекта по различните оперативни програми и към момента чакаме развитие по тях през тази година. Но ако мога да кажа така по данни на база предварителните класирани голяма част от проектите, около 80 % от тях, ще бъдат осъществени което ще даде възможността през 2017 година в Община Симитли да се инвестират близо 20 милиона лева“, каза още Апостол Апостолов.

Той добави, че  няма как всичко това да не го радва и не може да не прави годината успешна и за него в личен план.

„А съвсем в личен план това което най-много ме зарадва през 2016 година, изключваме това, че всичко което се прави в общината аз го приемам като личен успех на мен и моя екип и всичко това ми носи удовлетворение, бе раждането на моето внуче, което бе кръстено на мен и на което искам да пожелая да бъде живо и здраво, и да расте в една хубава и спокойна среда в нашия град с всички останали деца, да се радва на едни хубави детски градини, детски площадки и въобще всичко което е необходимо за израстването на едно нормално дете“, заяви Апостолов.

Кметът на Симитли коментира и това, че    според него личните му успехи са свързани с успехите на общината.

„Все пак това е работата, която върша и това, за което хората са ме избрали, така че аз никога не деля успехите на общината от моите. Предимно работата ми е насочена в тази посока. Мисля, че това е най-важно и за мен над всичко са интересите на общината и това което ежедневно правим за да подобряваме нивото, качеството на живот в нашата община, за да бъдат хората задоволени от това което се случва, от новите придобивки и да се чувстват все по-уютно и по-добре живеещи на територията на нашата община“, подчерта Апостолов.

Добавете Вашия коментар

TOP