Кметът Апостол Апостолов и председателят на ОбС-Симитли Владимир Христов дариха нови телевизори на хлапетата от детската градина в с. Долно Осеново

06 Октомври 2016 | 16:49
0 коментара
Общество
Кметът Апостол Апостолов и председателят на ОбС-Симитли Владимир Христов дариха нови телевизори на хлапетата от детската градина в с. Долно Осеново
Децата от детската градина  в село Долно Осеново  бяха изненадани с прекрасни подаръци. Двамата първи мъже в Община Симитли, кметът Апостол Апостолов и председателят на Общински съвет Владимир Христов, ги сюрпризираха с четири чисто нови LCD-телевизори с голям екран.
Днес, докато в двора на детската градина бе спретнато парти и маратон на четенето, кметът Апостолов, председателят на ОбС Владимир Христов и кметът на село Долно Осеново Бисер Сегменов, дойдоха с огромни кутии чисто нови телевизори за децата в забавачката. 
 
Те изгледаха представлението, което бе подготвено от бате Брано от Драматичен театър „Проф. Енчо Халачев” заедно с малките възпитаници на детската градина и слушаха увлекателното четене на приказки от майките на децата. След това директорът на ДГ „Долно Осеново” Александра Механджийска благодари за приятната изненада и сподели, че рядко се среща така добре оборудвана детска градина в България. „От днес приказките ще разказвате вие, а филмчета можете да гледате на новите телевизори, които са по един за всяка група в забавачката”, каза кметът Апостолов. Децата се радваха на новите придобивки и нямаха търпение да ги настанят в игралните стаи.

Добавете Вашия коментар

TOP