Кметовете на Симитли с победа в приятелска футболна среща срещу горските

14 Юни 2020 | 12:21
0 коментара
Спорт

Кметовете от цялата община, начело с кмета Апостол Апостолов победиха служителите на ДГС - Симитли в приятелска футболна среща. Мачът се игра на малкото изкуствено игрище в стадион „Струма“ – Симитли.

 

През първото полувреме, играта премина изцяло под диктовката на кметовете, които надиграха тотално отбора на горските. Резултатът бе открит от кмета на община Симитли – Апостол Апостолов, който отбеляза първото точно попадение. Два гола реализира кметът Апостолов. По примера на общинския градоначалник, кметовете на селата показаха добри спортни умения и не се дадоха на противника.

Във второто полувреме отборът на ДГС – Симитли игра по-упорито и никак не се даваше на противниковия отбор. Въпреки това, кметът на Полена – Веселин Топузов, отбеляза 3 точни попадения. Директорът на Горското Иван Герин също не остана по-назад в играта, като отбеляза за отбора си 2 гола за крайното 5:2. Служителите на горското също се раздаваха на терена и през цялото времетраене на срещата се опитваха да догонят съперниците си. Резултатът остана в полза на кметовете 5:2.

Добавете Вашия коментар

TOP