Кметове осветлиха как общински съветници от ГЕРБ в Петрич и депутат точат субсидии

02 Юни 2015 | 14:56
2 коментара
Общество
Кметове осветлиха как общински съветници от ГЕРБ в Петрич и депутат точат субсидии

Замесени са общински съветници от ГЕРБ в Петрич, както и депутат от управляващата партия, съобщава ТВ7.

35-ма кметове от община Петрич разпространиха скандално отворено писмо до премиера Бойко Борисов, в което разкриват схеми с източване на евросубсидии и раздаване на общински земи. Те посочват имена на общински съветници от ГЕРБ, както и това на народния представител Димитър Танев.

За две години – през 2013 г. и 2014 г. – приближени до него фирми са прибрали близо 1 млн. субсидии за пасища и мери. В същото време подобни помощи не стигат до реални хора, които искат да се занимават със земеделие.

Живеем в системата, но сме извън схемата. Ние сме против порочната практика, по която се раздават мери, пасища и субсидии в страната и искаме да знаем всички ли депутати взимат по 1 млн. лв. субсидия, коментират кметовете, част от които също са от ГЕРБ.

Не сме против Танев и ли когото и да е било, а искаме да сме полезни на хората, които наистина искат да се занимават със земеделие, категорични са те.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Добавени коментари

селчо публикува:
03 Юни 2015 | 14:37
А, ВИЕ, господа кметове къде бяхте през това време? Вие, като не ходите на работа, как си взимате заплатата? По колко часа работят някой от Вас - по николко! Пасете си козите и овците или се криете в шивашките си цехове. Ицо Мендовски 2 мандата се занимаваше с шивашкия си бизнес. А не само той. Много от вас.
Селкор публикува:
02 Юни 2015 | 22:26
АЗ КАТО ВИ РАЗПРАВЯМ,ЧЕ ГЕРБАДЖИИ СА БОКЛУЦИТЕ/УТАЙКАТА/ ОТПАДНАЛИ ОТ НЯКОГАШНОТО Б К П - ВИЕ НЕ ВЯРВАТЕ!А ВИЖТЕ СЕГА КАКВО СТАВА!!!!

Добавете Вашия коментар

TOP