Клуб хотел Murite край Разлог получи златен приз за най-добър четири звезден планински хотел

27 Февруари 2016 | 15:58
0 коментара
Бизнес
Клуб хотел Murite край Разлог получи златен приз за най-добър четири звезден планински хотел

От 11 до 13 февруари  в Интер Експо Център, София се състоя 33-тото поредно издание на туристическа борса Ваканция и СПА Експо. В най-значимия туристически форум в страната ни взеха участие 392 представители на туроператори, хотели, общини, производители и държави от цял свят, които имаха възможността да обсъдят потенциални бъдещи партньорства.

В рамките на събитието се състояха важни пресконференции на Министерството на Туризма, Българската Хотелиерска и Ресторантьорска Асоциация (БХРА) и други. На централната сцена гостите можеха да се насладят на фолклорни танцови изпълнения от България и от екчотични места като Индонезия и Мароко, например.

Списание “Туризъм и Отдих” и тази година спази традицията да раздаде престижните награди Златен Приз по време на изложението Ваканция и СПА Експо.

За 13ти пореден път сред достойна конкуренция бяха отсяти лидерите в туризма.  Клуб хотел Murite получи златен приз за най-добър четири звезден планински хотел.

Благой Рагин - председател на БХРА  връчи отличието на г-н Наско Лазаров, ПРофайл. Агенцията за публични комуникации от 7 години обслужва хотелския комплекс и с право, заслужено получи приза.

През годините Гала от “На кафе” на Нова телевизия, актирисата Марта Вачкова, Зейнеб Маджукова, Деси Добрева, Дичо, Маргарита Бербатова, Миропа Кьосева, Павел Владимиров, Атанас Михайлов са само малка част от популярните личности, предпочели да почиват в хотелския комплекс.

Добавете Вашия коментар

TOP