Кирил Илиев: Тотален провал! Най-слабият резултат и подкрепа за политическа партия ГЕРБ Благоевград от основаването и досега

07 Ноември 2023 | 08:41
7 коментара
Общество
Благоевград
Кирил Илиев: Тотален провал! Най-слабият резултат и подкрепа за политическа партия ГЕРБ Благоевград от основаването и досега
Уважаеми съпартийци и съмишленици,
Този пост е за Вас!
Сега, след изборите можем да направим един кратък, но изчерпателен анализ, който гласи:
"Политическо ръководство което не спазва своите собствени принципи и правила е обречено!"
И доказателството е налице! Най-слабият резултат и подкрепа за политическа партия ГЕРБ Благоевград от основаването и досега!
ТОТАЛНА загуба на доверие в ръководството и ТОТАЛНА липса на идеи, визия и програма за изборите, ТОТАЛНА морална деградация в ръководенето на кампанията и ТОТАЛЕН нихилизиъм към всичко и всеки в организацията, ТОТАЛНА липса на емпатия към членската маса и симпатизантите, ТОТАЛНО сервилничене на една обречена кандидатура, ТОТАЛНА липса на представа за проблемите в дневния ред на благоевградската общественост!
Мога да продължа до безкрайност да наричам провала с всичките му имена и разновидности! Тотален провал – това е моята оценка!
А нещата можеха да бъдат прости – трябваше само да бъде зачетена волята и вота на хората от актива на ПП ГЕРБ! Нищо повече, нищо по-малко!
Е поне едно хубаво нещо произлезе в кампанията или може би две: първото е, че никой от натрапените ни и наложените "от горе" и лично "от Бойко Борисов" лица в челните места в листата за кандидати за съветници не успя да събере дори и минимална подкрепа, и сега поне няма да берем срама, хора, които нямат нищо общо с партия ГЕРБ да ни представляват в общинския съвет. И второто е, че нашият избирател доказа, че гласува свободно и никой под никаква форма не може да му влияе върху свободата на избора!
В ПП ГЕРБ няма и никога няма да има крепостни и бездушни избиратели!
И накрая, колкото и клиширано да звучи е вярно, че „доверие трудно се печели и лесно се губи“. Ние от ПП ГЕРБ години наред имахме доверието на Благоевград, но за последните 2 години с лека ръка го пропиляхме и изгубихме! Но! Но не изгубихме достойнството и волята си, и именно те ще ни помогнат да се докажем и да продължим започнатото!

Добавени коментари

Valeria публикува:
08 Ноември 2023 | 20:10
Искате ли нови усещания в се`кса? Се`кс няколко часа подред, силна и дълга ерекция, ярки оргазми, много спе`рма и доволно момиче. Сега е възможно и безопасно на всяка възраст! Този артикул вече е в разпродажба -----> mub.me/medik
Цуни Микуро публикува:
08 Ноември 2023 | 09:36
Тя работата стана като в приказката: “Един е Бах и той умря на сцената!“
! публикува:
07 Ноември 2023 | 21:10
Борисов е виновен за упадъка на партията. Той предаде и хората и идеите! Само за да се спаси се съюзи с измамниците. Да подаде ОСТАВКА!
Ботев публикува:
07 Ноември 2023 | 13:24
Киро е прав ! Но това трябва да се говори и прави преди изборите, а не да се правят анализи след като загубата е факт. Така, че статията може да се тълкува като рев "Вижте аз не станах съветник " !
Станислав публикува:
07 Ноември 2023 | 13:11
Винаги има за какво да се съберете! Не се обиждайте и не се разделяйте! Кажете си грешките и продължете да работите в името на ГЕРБ!
Още един бивш публикува:
07 Ноември 2023 | 12:36
Напълно съм съгласен, с г-н Кирчо, относно ръководството...най-вече А.Н. Няма да е честно, ако не споменем, че той също има заслуги, за липсата на доверие, за разочарованието, на част от симпатизантите.... Та нима той не е ползвал поста си, в ОС, за да участва (не лично, разбира се) в някои търгове, да упражнява влияние, с цел лична...сещате се.
бивш гербер от Джумаята публикува:
07 Ноември 2023 | 11:06
Прав е Кирил. Сравнете само колко от основателите на ГЕРБ в Благоевград през 2007 г. са останали в местната организация и причината за провала ще стане ясна. Умните, образовани и авторитетни хора със собствено мнение, които влязоха в партията в началото с идеята да се въведат европейски норми в обществото, бяха изолирани и принудени да се махнат от посредствената утайка на кръчмари, търговци, далавераджии и политически проститутки, сменили безброй партийки и сдружения с мераците си да се докопат до общинската и държавна “баница“. Много от тях и сега ще видите в листите на други мераклии да “съветват“ града, но за собствена облага. Резултатът е виден, ГЕРБ в града се разпадна, “ръководена“ от некадърни кариеристи като евродУпетата ЮЗУ-вец, касерката уше на Цвък, разни водоноски и прочее херои. Амин!

Добавете Вашия коментар

TOP