Кирил Добрев се хвали: Цветанов изгуби облог за изборите, изпрати ми уиски с послание: "Вие сте по-добри от нас!"

15 Ноември 2016 | 07:23
1 коментара
Общество
Кирил Добрев се хвали: Цветанов изгуби облог за изборите, изпрати ми уиски с послание: Вие сте по-добри от нас!
С подарък скъпо уиски "Кардю" от председателя на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов се сдоби депутатът от БСП Кирил Добрев. Това написа самият той в профила си във Фейсбук, като пусна и снимка на подаръка.

"Очаквах часовник от Цветанов, а получих уиски.... Е, пак е признание", написа Кирил Добрев.

В деня на президентските избори в САЩ на коктейл в американското посолство в София двамата се хвнали на бас за резултата от президентските избори в България .

"Аз съм готов да се обзаложа на един часовник, че  резултатът от изборите ще бъде поне 5-7 процента в полза на БСП", заявил Добрев.

"Абсурд!, била мигновената реакция на Цветанов. Ще видите за какво става дума в неделя!"

"Добре, обзалагаме се на един часовник", настоявал Добрев.

"Те са ми от Бойко! Много са ми скъпи, упорствал  шефът на предизборния щаб на ГЕРБ. Но имаш от мен една бутилка уиски!"

"Аз пък съм готов да си заложа часовника", великодушно обявил Добрев.

"Чудесно! Ще имам още един трофей!", зарадвал се Цветанов.

След изборната загуба на ГЕРБ зам.-председателят на партията удържал на думата си и изпратил на Кирил Добрев обещаната бутилка уиски, като преди това му се обадил по телефона и му казал: "Постигнахте впечатляващ резултат. Вие сте по-добри от нас!"/БЛИЦ

Добавени коментари

коко публикува:
15 Ноември 2016 | 08:46
Това са президенски избори бе Кирчо ,тъпак с тъпаците !!добре че тиквун ви пусна аванта и обеща оставка та хората гласуваха против него за да му видят сеира! А по принцип хората не искат и вас долните кумунисти и боко тиквата Кирчо разкажи за соцялната ви политика къде си окопирал цял Гоце Делчев то са централи то заведения и кво ли не !Пази си бутилката ,като излезете с цв..цв.от панделата да пиете по едно и да си спомните за добрите времена!Ще дойде видов ден!

Добавете Вашия коментар

TOP