Кипърски елитен клуб иска вратаря на Пирин (Благоевград) Янко Георгиев

27 Април 2023 | 08:00
0 коментара
Спорт
Благоевград
Кипърски елитен клуб иска вратаря на Пирин (Благоевград) Янко Георгиев

Кипърски елитен клуб се е насочил към вратаря на Пирин (Благоевград) Янко Георгиев. Опитният вратар на орлетата прави отличен сезон в Първа лига и има сериозен принос за доста от спечелените точки, като в 23 мача е записал шест сухи мрежи.

Договорът на бургазлията изтича в края на сезона и това го прави апетитна хапка за доста клубове, които търсят опитен и сигурен страж. Контактът с кипърците е бил направен от агент от островната държава, който живее в София. Предстои обаче да се уточнят и конкретните параметри в предложението, преди Янко Георгиев реши да дали ще предприеме подобна стъпка.

Самият футболист не веднъж е заявявал, че се чувства добре на стадион “Христо Ботев” и се радва на отношението на местните фенове, а колективът в съблекалнята е предпоставка за бъдещи успехи. Той пристигна в Пирин през януари 2022-а година и веднага се утвърди като избор номер 1 на вратата на тима.

Благоевградчани се борят за своето оцеляване в елита, като заемат 14-о място с 21 точки. Пред тях с една повече е Септември (Сф). Следващият мач за Пирин е на 30-и април като гост на директен съперник – Берое (Стара Загора),припомня БТА.

Добавете Вашия коментар

TOP