Катеричката на Локо Сф разтърси света, влезе в хрониките дори в Аржентина

28 Април 2023 | 08:01
0 коментара
Спорт
България
Катеричката на Локо Сф разтърси света, влезе в хрониките дори в Аржентина

Любопитната случка от първия полуфинал между Локомотив София и ЦСКА 1948 (2:3) за Купата на България, при която мачът бе спрян за кратко заради хореографията на домакините, придоби широка популярност и стигна дори до Аржентина.

Секунди след началото на срещата на стадион „Локомотив“ гостите трябваше да изпълнят ъглов удар. Изпълнението на Педриньо обаче бе забавено, тъй като феновете на Локо София в централната трибуна опънаха голям транспарант с катерица с екипа на тима.

Животинчето бе с нож и вилица в ръка, а на друг банер бе изрисувано вързано прасе, което се печеше на бавен огън, а на трети плакат бе изписано „Апетитът идва с яденето“.

Банерът с катерицата обаче пречеше на видимостта на една от ВАР камерите към терена, което не позволяваше на мача да продължи. Затова и срещата бе спряна за 2 минути, докато феновете на столичните „железничари“ свалят банера.

Въпросната случка бе отразена от реномираното издание „Tntsports“, като в неговата аржентинска версия публикуваха снимки от хореографията, към която написаха: „В България закриха ВАР камерата с флаг, за да не се вижда мачът“, пише dsport.bg.

Добавете Вашия коментар

TOP