Катастрофи в Пиринско, трима пострадаха

26 Октомври 2021 | 13:38
0 коментара
Криминално
Катастрофи в Пиринско, трима пострадаха

Кон на пътя предизвика тежка катастрофа. Внезапно изскочилото безстопанствено животно стреснало водач на ВАЗ от симитлийското село Полето. 59-годишният завил на опасен завой, за да не удари коня. Автомобилът е излязъл извън пътното платно и е влязъл в циментов канал, а след това преобръщайки се през таван е спрял в насрещната пътна лента върху гумите си. Водачът е пострадал с охлузни рани в областта на главата, десен крак и болка в дясното коляно.

В санданското село Ново Делчево автомобил „Мерцедес“ с 18-годишна водачка от село Струма, е отнел предимството на товарен автомобил „Фиат“ с 39-годишен водач от Сандански и е допуснал ПТП. С контузия на китката на ръката е пострадала младата шофьорка.

На улица „Христо Ботев“ в Петрич, лек автомобил „Хюндай“ с 50-годишен водач от южния град е блъснал 11-годишно момиче. Малката пресичала пътното платно на обозначено място. Момичето е получило охлузни рани на ръцете и след извършен медицински преглед е освободено за домашно лечение. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на автомобила е отрицателна.

Добавете Вашия коментар

TOP