Катастрофи в Благоевградско, има пострадали

22 Януари 2024 | 12:26
0 коментара
Криминално
Благоевград
Катастрофи в Благоевградско, има пострадали
На 19.01.2024 г. около 15:07 часа на пътя между гр. Добринище и с. Места, товарен автомобил „Фиат Фиорино“ с 29-годишен водач от с. Левуново, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на ляв завой е излязъл в ляво от пътното платно и се е блъснал в крайпътен банкет. Водачът на автомобила е пострадал с фрактура на гръден прешлен  и е транспортиран за лечение в болнично заведение в гр. София. Направената му проба с техническо следство за употреба на алкохол е отчела отрицателен резултат.

На 19.01.2024 г. около 15:10 часа на ПП 1 Е-79 между гр. Благоевград и гр. Симитли, при наличие на пътна маркировка „М1“ и пътен знак „В24“, лек автомобил „Шкода Фабия“ с 62-годишен водач от гр. Благоевград е блъснат в задната му лява част от изпреварващ го лек автомобил „Фолксваген Пасат“, който е продължил движението си нараво и след около 300 метра е изоставен в ляво на пътя. В резултат на удара, лекия автомобил „Шкода“ е продължил движението си  напред, завъртял се е и се е ударил в мантинела, като с контузия на гръдния кош е пострадала 57-годишна пътничка в него. От полицейските служители са предприети незабавни действия, в резултат на които, като съпричастен към настъпилото ПТП е установен и задържан 31-годишен мъж от гр. Симитли. По случая е образувано досъдбено производство.

На 20.01.2024 г. около 16:45 часа на ул. „Полк. Дрангов“ в гр. Петрич, лек автомобил „БМВ“ с 59-годишен водач от града е блъснал с лявата си част 65-годишна жена, която е пресичала пътното платно на пешеходна пътека. Пешеходката е пострадала с фрактура на глезена и е настанена за наблюдение в МБАЛ-Петрич.

На 20.01.2024 г. около 20:45 часа на път II-84, км. 93 в района на крайпътна отбивка, лек автомобил „Опел Астра“ с 39-годишен водач, завивайки на ляво  е допуснал ПТП с материални щети с лек автомобил „Хонда“ с 24-годишен водач от с. Юруково. При инцидента няма пострадали хора. На двамата водачи са направени проби с технически средства за употреба на алкохол, които са отрицателни.

На 20.01.2024 г. около 22:15 часа на ул. „Иван Михайлов“ в гр. Благоевград, 22-годишен мъж от Благоевград е загубил контрол над управлявания от него лек автомобил „БМВ“ и се е блъснал в стълб от осветителната мрежа на града. Нанесени са материални щети. На водача е направена проба с техническо средство за употреба на алкохол, която е отрицателна.

На 21.01.2024 г. около 00:40 часа на пътя между с. Корница и с. Баничан, лек автомобил „Фолксваген Пасат“ с 22-годишна водачка от с. Корница, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на ляв завой е излязъл извън пътното платно и се е блъснал в крайпътно дърво. Водачката е пострадала с контузия на шията и коляното, а също и с натъртване на бедрото и ръката. След извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение. Направената й проба с техническо средство за употреба на алкохол е отрицателна.

Добавете Вашия коментар

TOP