Катастрофи белязаха уикенда в Пиринско

28 Март 2022 | 11:13
0 коментара
Криминално
Катастрофи белязаха уикенда в Пиринско

Около 15:20 часа на 26.03.2022 г. в местността „Вараде“, землище на с. Долно Дряново, 37-годишен неправоспособен водач от село Долно Дряново, управлявайки мотоциклет „Хонда“, който не е регистриран по надлежния ред е допуснал ПТП, като е паднал и се е преобърнал. Водачът е пострадал с охлузна рана на крака. След извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение.

Около 17:25 часа на 26.03.2022 г. на ул. „Стефан Стамболов“ в гр. Сандански, мотоциклет „Хонда“ с 42-годишен водач от гр. Сандански, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост и завивайки на ляво е паднал на пътното платно, в резултат на което 41-годишна пътничка на мотоциклета е пострадала с фрактура на китката. След оказана медицинска помощ тя е освободена за домашно лечение. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача е отрицателна.

Около 11:58 часа на 27.03.2022 г. на ул. „Ал. Стамболийски“ в гр. Благоевград, лек автомобил „Део Ланос“ с 30-годишна водачка от гр. Благоевград, не спазвайки необходимата дистанция  е ударил в задната му част лек автомобил „Рено“, който в този момент е намалил скоростта си за да пропусне пешеходец на пешеходна пътека. Водачката на лекия автомобил „Део“ получила болки в гърдите. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите на автомобилите са отрицателни.

Добавете Вашия коментар

TOP